Електрична зубна щітка Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 (HX6807/28) White

Білі білі зуби всього через один тиждень
Скористайтеся очищувальною насадкою W2 Optimal White, щоб видалити поверхневі потемніння емалі і зробити білу усмішку. Клінічно доведено, що завдяки області в центрі, що складається з густих щетинок, насадка може зробити зуби світлішими всього за один тиждень.


Режими Clean (Чистка) та White (Освітлення)
Режим Clean (Чистка) забезпечує ефективне видалення нальоту або полірує зуби. Режим White (Освітлення) видаляє потемніння з поверхні емалі.

Делікатний та дбайливий догляд за чутливими ділянками, скобами та пломбами
Оцініть безпечне чищення зі звуковою технологією, яка запобігає появі карієсу, покращує стан ясен і відмінно підходить тим, у кого встановлено ортодонтичні скоби, пломби, коронки та вініри.


Повідомляє про надмірний тиск
Самі ви, можливо, не помічаєте, що занадто сильно натискаєте на зуби, проте це чудово відчуває ваша електрична зубна щітка з датчиком тиску. При торканні ясен щітка видає звукові сигнали, нагадуючи зменшити тиск.


Синхронізація зубної щітки та чистячих насадок
Philips Sonicare 4300 має в своєму розпорядженні технологію на базі мікропроцесора, яка розпізнає і синхронізує чистячу насадку з ручкою зубної щітки. Перевагою технології є нагадування про заміну насадки.
Знає, коли потрібно замінити чистячу насадку
Насадки, що чистять, зношуються з часом, проте технологія BrushSync відстежує тривалість і інтенсивність використання насадки в цей період. Коли прийде час замінити насадку, індикатор загориться, а зубна щітка видасть короткий звуковий сигнал. Таким чином, ви завжди зможете максимально ефективно чистити зуби.


Слідкує за тривалістю чищення
Потрібна електрична зубна щітка із таймером? Завдяки QuadPacer ви знатимете, що витратили оптимальний час на чищення кожної ділянки порожнини рота, а Smartimer повідомить про закінчення рекомендованих 2 хвилин.


Просунута звукова технологія Philips Sonicare
Просунута звукова технологія Philips Sonicare створює потік мікробульбашок, який видаляє наліт навіть між зубами, що дозволяє щітці ефективно видаляти наліт у ротовій порожнині.
Відмінний спосіб звикнути до нової зубної щітки
Нерідко потрібен час, щоб звикнути до чогось нового. Тому з функцією Easy Start ви зможете поступово збільшувати потужність чищення зубів протягом перших 14 сеансів, звикаючи до нової щітки Philips Sonicare ProtectiveClean 4300.
Комфорт у поїздці
Якісний чохол для подорожей забезпечує гігієнічне зберігання зубної щітки, а компактний розмір зарядної бази дозволяє заряджати її навіть у дорозі. Щітку можна використовувати протягом двох тижнів без підзарядки — проте чому б не продовжити подорож?
 
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора