М'ясорубка Bosch MFW 3640 A

Ідеальні результати на максимальній швидкості
Ви хочете ідеальних результатів навіть із складними інгредієнтами? Завдяки потужному мотору ваші інгредієнти обробляються рівномірно та дуже швидко. Це означає, що у вас буде більше часу для приготування інших страв.


Фарш однорідної консистенції швидко без зусиль
Будь то бургери, пельмені чи ковбаски, страви виходять смачнішими з фаршу однорідної консистенції. М'ясорубка переробить м'ясо швидко та якісно завдяки гострому ножу та високій потужності.


Приготування м'ясного фаршу, шаткування овочів та подрібнення сиру
Ви знаєте, що м'ясорубка може зробити більше, ніж просто подрібнити м'ясо? Маючи додаткові насадки, м'ясорубка може зробити фарш різної консистенції, подрібнити овочі, сир і багато іншого. Завдяки своїй універсальності вона є реальним помічником у приготуванні їжі, при цьому ще екомітує ваш час і сили.


Зручна та компактна, не займе багато місця при зберіганні
Ідеальне рішення для маленьких кухонь. Завдяки своїм компактним розмірам вона не займе багато місця для зберігання і завжди буде під рукою, готова до роботи.


Допоможе приготувати найрізноманітніші страви
Звільніть себе від рутинної роботи під час приготування страв. Насадка тертка може виявитися дуже корисною. Немає межі того, скільки страв можна приготувати без особливих зусиль. За допомогою барабанних терок можна нашаткувати або нарізати скибками овочі та фрукти, подрібнити твердий сир та горіхи.


Смачна домашня ковбаса зі свіжих продуктів - встояти не можливо
Незаперечна перевага домашньої ковбаси в тому, що вона набагато смачніша і корисніша за магазинну. Ви можете приготувати її за індивідуальним рецептом зі свинини, птиці чи яловичини. Порадуйте себе та ваших гостей ароматною закускою!


Видаляє волокна, що застрягли, м'яса одним натисканням кнопки
При переробці твердого м'яса та твердих продуктів м'ясорубка може забитися. Саме тут набуває чинності функція реверс. Шнек прокручується у зворотному напрямку і звільняє шматок м'яса або жили, що застряг. Завдяки цій функції м'ясорубка дуже швидко знову готова до використання.


Надійність та якість
Зазвичай м'ясорубки мають ніж, ув'язнений з одного боку. Але в даній м'ясорубці ніж з нержавіючої сталі має два гострі краї і має ряд переваг. По-перше, він може встановлюватись будь-якою стороною до ґрат, що полегшує процес складання. По-друге, завдяки різальним краям з обох боків такий ніж ефективніший і має більш тривалий термін експлуатації.


Вбудований відсік для дисків
Відтепер вам більше не доведеться шукати кудись на кухні потрібний диск для м'яса. Для їх зберігання передбачено спеціальний відсік, інегрований у корпус приладу. Тепер вони зберігаються у повному порядку і завжди під рукою.


Практичне рішення для зберігання кабелю
Забудьте про спроби сховати шнур живлення та звільнити простір на кухонному столі. Дана м'ясорубка має відсік, в якому він може зручно зберігатися, не сплутуючись.


Перфоровані диски для отримання фаршу різної консистенції
Якість, якій ви можете довіряти. Нержавіюча сталь – це міцний, невибагливий в обслуговуванні матеріал, має гладку поверхню, нейтральний за смаком та легко миється. Все це робить його найкращим вибором для дисків м'ясорубки.


Стабільне становище на столі завдяки продуманому дизайну
М'ясорубка, яка не стійко стоїть на столі, може бути небезпечною. Завдяки гумовим ніжкам та продуманій конструкції м'ясорубка надійно стоїть на столі, забезпечуючи комфорт та безпеку при роботі.

  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора