М'ясорубка Tefal NE108831

Повна універсальність
М'ясорубка Tefal HV 7IN1 NE108831 здатна подолати будь-які завдання, адже вона максимально адаптована на великі об'єми партій продукту. Двигун 1400 Вт забезпечує прискорене перемелювання шматочків у фарш. Наявність допоміжних аксесуарів додасть м'ясу ту форму, яка потрібна у рецептурі. Наявність реверсивного ходу сприяє простому очищенню робочої порожнини. Завантажувальний лоток чорного кольору дуже практичний. Дизайн добре продуманий ергономічно, що підтверджується деталями.
Лоток для завантаження
Завантажувальний лоток став майданчиком, на який розміщують шматочки м'яса та овочів, підготовлених для подрібнення. Він має високі борти, за рахунок чого виключено вихід їжі за його межі. Якісний пластик чорного кольору відмінно підходить для своєї мети за рахунок того, що він не вбирає сік і жир. Очищення представленої частини техніки зводиться до простого миття, за необхідності – із застосуванням знежирювальних засобів.
Для будь-якого м'яса
Запорукою чудової роботи Tefal HV 7IN1 NE108831 з будь-яким м'ясом стала функція реверсу. Вона забезпечує зворотне обертання, яке допоможе впоратися з найбільш «неслухняними» шматочками, що застрягли. При цьому, додавши диски з перфораціями і барабани для шаткування, користувач отримує можливість суттєво урізноманітнити види подрібнення продукту. А насадка для ковбас сформує фарш у готові до теплової обробки вироби.
Ергономічна ручка
Для простоти створення комфортних умов на кухні модель зробили легко транспортується. Не займаючи багато площ, вона легко знайде своє місце в будь-якому просторі. А щоб перемістити її, скористайтесь ручкою. Вона є частиною корпусу, за рахунок чого при транспортуванні немає ризику пошкодити якісь частини конструкції.
Продуктивна модель
Особливої ​​уваги, звичайно ж, заслуговує на продуктивний двигун. Він має потужність 1400 Вт, що дозволило електром'ясорубці Tefal HV 7IN1 NE108831 справлятися з поставленими завданнями дуже швидко: всього 1 хвилина потрібно пристрою, щоб отримати 1.7 кг фаршу. Така потужність доступна девайсу на максимумі до блокування.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора