Водозберігаюча насадка на кран Xiaomi DiiiB Kitchen Faucet Aerator (DXSZ001-1)


Аератор на кран для економії води Xiaomi Dabai DiiiB Kitchen Faucet Aerator

Аератор дозволяє зменшити витрату води до 70%. Поворотна насадка на 360° полегшує використання висувної лійки і дає максимальну універсальність. Перемикаючись між потужним душовим і м'яким дрібнодисперсним режимами струменя ви будете справлятися з роботою на кухні як справжній професіонал. Насадка підходить для всіх стандартних кранів із зовнішнім різьбленням М22 і внутрішньої М24.





Економія води до 70%

Аератор на кран для економії води Xiaomi Dabai DiiiB Kitchen Faucet Aerator дозволяє зменшити витрату води від 30 до 70%. Він збільшує натиск одночасно зменшуючи потік води. Аератор зроблений таким чином, щоб економія була доступною кожному. В аератор вбудований фільтр, який очищає воду відразу при подачі. Це робить його незамінним помічником на кухні. Він збирає частинки бруду і піску.





Поворотна насадка на 360°

Поворотна насадка на 360° полегшує використання висувної лійки і дає максимальну універсальність: плавне обертання і можливість вигину виливу в будь-якому напрямку забезпечує зручність в роботі, дозволяє легко переводити струмінь води по всій поверхні мийки: завдяки цьому ви зможете миттєво наводити чистоту на всій робочій поверхні в процесі готування.





Душовий і м'який режим

Перемикаючись між потужним душовим і м'яким дрібнодисперсним режимами струменя ви будете справлятися з роботою на кухні як справжній професіонал. Насадка легко перемикається з одного положення в інше. Щоб отримати струмінь у вигляді душа, досить її легко повернути по колу.





Підходить для всіх стандартних кранів

Xiaomi Dabai DiiiB Kitchen Faucet Aerator підходить для всіх стандартних кранів із зовнішнім різьбленням М22 і внутрішньої М24. Такі розміри мають практично всі крани використовуємо на кухні. Насадка легко встановлюється на кран не вимагаючи додаткових інструментів. Просто вкрутіть її в кран. Вона оснащена гумовим вкладишем, який запобігає протіканню води. Крім цього, аератор має привабливий дизайн який прикрасить інтер'єр кухні і зробить його оригінальним, сучасним і функціональним.

Додатково:

Найменування: Xiaomi Dabai DiiiB Kitchen Faucet Aerator

Виробник: DiiiB

Температура води: до 70 ℃.

Робочий тиск води: 0,05-0.8 МПа
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора