Кубик Рубика Xiaomi GiiKER Super Cube i3





Кубик Рубік Xiaomi GiiKER Super Cube i3 

Новий погляд на легендарну головоломку


Фахівці китайської екосистеми MiJia можуть будь-який пристрій, та що там пристрій-будь-яку річ перетворити в розумну! І Кубик Рубік GiiKER Super Cube i3 найяскравіше тому підтвердження.


Всі ми знаємо легендарну головоломку Кубик Рубіка, також відому як кубик-рубик. Винайдена давно, вона залишається актуальною, популярною і надзвичайно захоплюючою і на сьогоднішній день.


Конструктори компанії GiiKER вирішили внести свої доопрацювання в конструкцію цієї головоломки, зробивши кубик-рубик розумним і ще більш цікавим.





Так на світ з'явився GiiKER Super Cube i3.





Суть пристрою проста, як і все геніальне – зберігши свій класичний, добре знайомий форм-фактор, гаджет отримав набір датчиків, 6-осьовий гіроскоп і Bluetooth-модуль для синхронізації зі смартфоном.





Принцип дії пристрою такий: після синхронізації GiiKER Super Cube i3 зі смартфоном, мобільний додаток буде відстежувати всі ваші дії з кубиком-Рубіком.





Якщо ви не будете повертати грані гаджета протягом 5 секунд, пристрій сприйме це, як вашу спантеличеність і автоматично почне допомагати вам.


Як? Та дуже просто! Завдяки закладеним в його програму всім варіантам положення граней GiiKER Super Cube, датчики пристрою вважають поточний стан головоломки, після чого на екрані смартфона виникне графічна схема кроків-підказок, що дозволяють вийти з важкої ситуації і зібрати кубик.





Завдяки подібним інноваціям, класичний Кубик Рубіка став набагато більш зрозумілим навіть для дітей, завдяки чому він зможе істотно допомогти в розвитку кмітливості і мислення.








А це дуже важливо!


Що стосується габаритних розмірів, пристрій досить компактний-56. 3x56.3x56. 3 мм і володіє інтерфейсом Micro USB для зарядки.





Мобільний додаток гаджета сумісно і з Andorid (версія 4.4 і вище) і з iOS (версія 8.0 і вище).





Відкрийте легендарну головоломку заново за допомогою Giiker Super Cube i3!







Додатково:

Bluetooth-модуль: Так

6-осьовий гіроскоп: Так

Синхронізація зі смартфоном: Так

Автоматичні підказки: Так

Підтримувані платформи: Andorid (версія 4.4 та вище) та з iOS (версія 8.0 та вище)
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора