Штопор Xiaomi Huo Hou Electric Wine Bottle Opener Black (HU0027)





Штопор Xiaomi HuoHou Electric Wine Bottle Opener (Black)

Життя сповнене вишуканих моментів


Стейки, червоне вино, келихи і свіжі троянди - багато хто не відмовляться від такої романтичної вечері, який може бути зіпсований тривалим відкриванням пляшки з вином. Для того, щоб полегшити і прикрасити своє життя, скористайтеся електричним штопором, що відкриває пляшку за кілька секунд.




Блискавична робота

6 секунд, щоб відкрити пляшку

Потужний електромотор на промислових підшипниках, шестерні з бронзового сплаву, потужна сила кручення шпинделя штопора дозволяють всього за 6 секунд впоратися з пробкою будь-якої міцності, відкриваючи пляшку з вином. Продумана конструкція дозволяє не нагрівати і не зболювати вино, попереджаючи потрапляння крихт в пляшку.




Легкість управління

Одна кнопка для управління

Продуманий дизайн дозволяє автоматичному штопору працювати практично без участі людини. Просто вирівняйте пляшку по вертикалі, натисніть кнопку відкриття і щільно притисніть штопор до пляшки. Тепер ви зможете відкривати вино без руйнування пробок і шматочків деревини у вині.




До 70 пляшок на одному заряді

Велика тривалість роботи

Модернізована конструкція літієвої батареї, ємністю 550 мАг, дозволяє відкривати до 70 пляшок на одному заряді акумулятора. Для зарядки в перший раз потрібно 3 години, звичайний цикл зарядки становить 2-2.5 години. Зарядка проводиться за допомогою стандартного USB-інтерфейсу, який можна використовувати з зарядним пристроєм для мобільного телефону.




Індикатор роботи

Вся потрібна інформація

Індикатор рівень заряду дозволяє контролювати стан акумулятора. При низькому рівні зарядки загоряється червоний світлодіод, проте навіть коли акумулятор сідає, ви зможете відкрити ще до 5 пляшок.







Додатково:

Інтерфейс заряджання: MicroUSB

Тривалість роботи: прибл. 70 пляшок на одній зарядці

Матеріал корпусу: Пластик, нержавіюча сталь

Діаметр пробки: 20-24 мм.

Зовнішній діаметр пляшки Не більше ніж 35 мм

Швидкість відкриття пляшки: 6 секунд

Швидкість обертання шпинделя: 70±10 об/хв (без навантаження)
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора