Навушники Xiaomi Haylou W1 TWS Bluetooth Earbuds (White)

Бездротові навушники Haylou W1 True з вбудованою технологією TrueWireless Mirroring для підвищення якості з'єднання з інтерфейсом підключення Bluetooth 5.2
Особливість:

Технологія TrueWireless Mirroring

4 вбудованих мікрофона

Bluetooth 5.2

Автономність до 6 годин від одного заряду

Водонепроникність IPX4

Арматурний і динамічний випромінювачі

Відчуйте відмінний звук у всьому динамічному діапазоні, завдяки арматурним і динамічним випромінювачів з використанням аудіокодеків AAC і aptX.

Збалансований арматурний випромінювач
Збалансовані арматурні випромінювачі Knowles, використовувані в Haylou W1, зберігають всі деталі високих частот основної мелодії, забезпечуючи захоплююче відчуття від прослуховування.
Динамічний випромінювач
Динамічний драйвер, створений на основі металевої композитної мембрани, зберігає м'якість низьких і середніх тонів, відтворюючи звук насичений деталями.
Кодек aptX Adaptive
Кодек aptX Adaptive може автоматично змінювати продуктивність відповідно до різних ситуацій, віддаючи в музиці пріоритет деталям, а в грі - швидкості.
Qualcomm 3040 чіп
Haylou W1 працюють на базі чіпа Qualcomm QCC3040 і чіпа Bluetooth 5.2. Вони підтримують технологію двоканального зв'язку і плавне перемикання між моно і стерео режимами.
20 годин від батареї
Навушники Haylou W1 можуть безперервно працювати 6 годин в режимі відтворення, а зарядний чохол збільшує цей час до 20 годин.
cVc 8.0
Для того щоб ваша розмова була кришталево чиста, навушники Haylou W1 знижують рівень навколишнього шуму, використовуючи новітню технологію шумозаглушення cVc 8.0 і 4 мікрофони, по 2 в кожному навушнику.
Ергономічний дизайн
Стильний ергономічний дизайн навушників Haylou W1 ідеально повторює форму вушного каналу і забезпечує додаткову стабільність і комфорт при носінні.
Захист IPX4
Навушники надійно захищені від корозії завдяки технології вакуумного антикорозійного покриття. Водонепроникність IPX4 захищає від попадання рідини в навушники при будь-яких погодних умовах.
Інтуїтивне сенсорне управління
Торкніться, щоб почати відтворення або поставити паузу, відрегулювати гучність, пропустити трек або викликати голосового помічника.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора