Смартфон Apple iPhone SE (2020) 64GB Black (MHGP3) Slim Box


Довгоочікуваний iPhone SE - це новинка 2020 року, яка підніме настрій фанатам бренду і приведе в співтовариство шанувальників Apple купу людей. І все тому, що цей смартфон пропонує можливості сучасних флагманів у звичному дизайні. Компактний екран, традиційна кнопка Home, але потужний процесор A13 Bionic та сучасні камери. Для більшості людей таке поєднання є ідеальним балансом можливостей смартфону.





Екран

iPhone SE оснащений 4.7''дюймовим Retina HD екраном, який тепло зустрінуть всі, хто так і не звик до великих екранів. Максимально зручні габарити, перевірені часом, дозволять комфортно користуватися гаджетом, переглядати контент, спілкуватися, грати та насолоджуватися всіма перевагами iPhone SE.









Корпус з кнопкою Home

Гаджет створений зі скла та алюмінію, які забезпечують необхідну міцність смартфона. Смартфон захищений від води та пилу за стандартом IP67, тому витримає всі пригоди свого власника. А під екраном чекає вашого пальця кнопка із вбудованим Touch ID - для надійного захисту даних та безконтактних розрахунків. 



Камери

Завдяки топовій начинці iPhone SE пропонує просунуті можливості зйомки. Камерами підтримуються функції, яких вже давно звикли власники флагманів. Передбачена функція "Глибина", яка дозволяє змінювати ступінь розмиття фону, навіть після зйомки, можливо вибирати різні ефекти студійного рівня, а також використовувати Smart HDR, яке інтелектуально налаштовує освітлення таким чином, щоб риси і колір шкіри обличчя виглядали більш природно. Світлі та темні області на задньому плані проробляються краще, тому фотографії виглядають чудово у кожній деталі. Зйомка відео 4К дозволить проявити всі свої творчі здібності, а завдяки розширеному динамічному діапазону підвищується деталізація в світлих і темних областях кадру. Збережена і функція QuickTake, яка дозволить легко перемикатися в режим відеозйомки, утриманням кнопки затвора.









Продуктивність

Новий процесор A13 Bioinic та можливості iOS 13 дозволять насолодитися всіма перевагами сучасних програм, ігор та взаємодії з пристроєм. Важливо, що й енергоефективність смартфона на високому рівні. Виробник заявляє до 13 годин перегляду відео на одному заряді. А також підтримується бездротова та швидка зарядка 18 Вт. iPhone SE - це те, за чим скучили шанувальники гаджетів, адже смартфон відкриває круті можливості для більшості людей. Користуйтеся надійним і потужним iPhone SE, насолоджуючись преміальним гаджетом за більш доступною ціною.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора