Дзеркальний фотоапарат Nikon D7500 Body (VBA510AE)

Дзеркальний фотоапарат Nikon D7500

Пошуки ідеального зображення можуть привести вас до будь-якої точки світу. Візьміть із собою потужну, вправну фотокамеру D7500 з широкими можливостями зв'язку. Знімайте красу на фотокамеру флагманської моделі формату DX з відмінною якістю зображення, успадкованої від моделі Nikon D500.





Отримайте можливість реалізувати свої амбіції

Незалежно від місця та часу, у темряві чи на світі. Зробіть неперевершений знімок поза досконалістю. 20,9-мегапіксельний датчик формату DX. Фотокамера D7500 дозволяє отримувати надзвичайно чіткі зображення з високою роздільною здатністю з плавними тональними переходами. Ви отримаєте справжню насолоду від феноменально точного розпізнавання об'єктів та надзвичайної продуктивності з високими значеннями ISO. Вас здивує якість відеозйомки у форматі 4K/UHD. Крім цього, вбудована система Picture Control дає можливість легко застосовувати свій творчий стиль як під час фото-, так і відеозйомки.





Увімкніть ніч! Фантастична світлочутливість

Відмінна якість при слабкому висвітленні. Завдяки діапазону чутливості 100–51 200 одиниць ISO, що розширюється до еквівалента ISO 1 640 000, фотокамері D7500 не страшна темрява. Швидка система обробки зображень Nikon EXPEED 5 гарантує виняткову якість зображень у всьому діапазоні чутливості ISO. Кількість дрібних шумів суттєво знизилася, і навіть кадровані зображення, зняті за високих значень ISO, зберігають свою якість. За допомогою налаштування Hi-5 можна збільшити чутливість до еквівалента 1640000 одиниць ISO, що дозволяє працювати практично у повній темряві.





Безперервна зйомка зі швидкістю 8 кадрів за секунду

Впіймайте свій унікальний кадр, навіть якщо він загубився в потоці руху. При високошвидкісній безперервній зйомці за одну серію можна записати до 50 зображень у форматі NEF (RAW) або 100 зображень JPEG. Не пропустіть вирішальний момент. Можна записувати до прибл. 50 кадрів зі швидкістю близько 8 кадрів на секунду у форматі RAW із глибиною кольору 14 біт та стисненням без втрат. Також за одну серію у режимі високошвидкісної безперервної зйомки можна отримати до 100 великих зображень у форматі JPEG високої якості. Постійна АФ/АЕ зі стеженням під час безперервної зйомки гарантує, що вам не доведеться жертвувати точністю заради швидкості.





Відхилений екран та сенсорне керування

Цікаві кадри можуть зустрітися будь-де. Торкайтеся тонкого сенсорного екрана, що відхиляється, щоб фокусуватися і знімати, використовуючи високу точку зйомки і незвичайні ракурси. Відхилений екран з діагоналлю 8 см дозволяє керувати функціями АФ та спуску затвора за допомогою сенсорних кнопок під час зйомки в режимі Live view. А зручне розташування диска керування та мультиселектора дозволяє легко змінювати налаштування фотокамери під час зйомки.





Оптичний видошукач з високою роздільною здатністю

Ідеальне зображення, в якому немає нічого зайвого. Завдяки оптичному видошукач з пентапризмою, що забезпечує практично стовідсоткове покриття кадру, це цілком можливо. Оптична система видошукача забезпечує виключно чітке зображення з об'єктива. Сонячні промені, відблиски та зовнішні рухи ефективно усуваються: ви отримуєте те, що бачите. А під час зйомки з телеоб'єктивом видошукач дозволяє прийняти позу, в якій можна надійно утримувати фотокамеру в руках.





Тільки вперед! Оперативність формату DX

Швидка та потужна, завжди на висоті. Фотокамера D7500 перевершить ваші найсміливіші очікування. Завдяки зручній рукоятці, що виступає, фотокамера D7500 легко лягає в руку. Вона може знімати протягом тривалого часу без перезаряджання батареї. Швидкодіючий затвор протестували протягом 150 000 циклів спрацьовувань. А корпус фотокамери захищений від несприятливих погодних умов, щоб уникнути пошкодження електронних компонентів через вплив пилу та вологи.



  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора