Мікрофон студійний конденсаторний Zeepin BM-800

Конденсаторний мікрофон BM-800 використовується для радіомовлення, запису на концертах, озвучування кіно та телевізійних програм, а також домашнього чи студійного запису. Завдяки своїй універсальності підходить як для музикантів-початківців, так і для материх професіоналів. Вбудована електронна плата мікрофона забезпечує високу звукову чутливість, відокремлює основне джерело звучання від побічних, а також придушує зайві шуми. Автоматичний захист від перевантажень мінімізує спотворення від занадто гучних джерел звуку, а редуктор басів придушує шум у приміщенні.

Шумопридушення мікрофона BM 800
Поролонова вітрозахист знижує кількість сторонніх звуків від дихання, пом'якшує вибухові звуки від літер за типом "б", "п" і так далі. Перемикач фільтрації сигналу -10дБ дозволяє виключити на записи сторонні   звуки, у вигляді шуму від приміщення, вібрацій.

Кріплення мікрофона BM 800
Тримач павук фіксує пристрій у підвішеному стані, тим самим знижує кількість фізичних вібрацій, що передаються від поверхні до мікрофона BM 800.

Сумісність
Мікрофон BM 800 сумісний із персональними комп'ютерами із вбудованою, окремою звуковою картою, зовнішнім аудіоінтерфейсом. Не підтримує ноутбуки та смартфони, планшети без додаткового живлення.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора