Чохол Apple Leather Case with MagSafe для iPhone 14 Pro Max (Forest Green) AAA

Якісні матеріали

Для виготовлення цього захисного аксесуара компанією Apple була обрана шкіра, і цей вибір не випадковий. Такий матеріал характеризується прекрасною еластичністю і стійкістю до тертя, що дає змогу йому максимально щільно прилягати до смартфона і надовго захищати його від дрібних пошкоджень від нігтів, ключів або інших твердих предметів, які перебувають у контакті з апаратом під час використання або транспортування.




Зручність використання

Ергономічність чохла дає змогу власникові вільно користуватися всіма можливими функціями пристрою. На кнопках для увімкнення і регулювання гучності передбачені щільні вставки з обробленого алюмінію, що позначають розташування цих елементів управління, а широкий виріз в нижній частині накладки не тільки зберігає доступ до роз'ємів для підключення навушників і зарядного пристрою, а й дозволяє зберегти гучність і якість відтворення музики стереодинаміком.




Додатковий захист

Чохлоб-накладка від Apple для iPhone 14 Pro Max частково перекриває передню панель смартфона - рівно настільки, щоб міцно триматися на корпусі та створити захист від пошкоджень, що можуть виникнути в результаті пошкодження пристрою. Невеликий бортик чохла оберігає скло дисплея від контакту з поверхнею, на яку Ви кладете комунікатор екраном вниз.



  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора