Фен-щітка BaByliss AS200E


Виберіть один пристрій
Відмовтеся від необхідності укладати волосся щіткою, сушаркою та щипцями для завивки – виберіть один пристрій, який зробить вашу зачіску ідеальною. Найкращим вибором для цього стане оригінальний фен-щітка BaByliss AS200E. Нехай Ваше волосся буде кучерявим, об'ємним, м'яким і блискучим. Професійні рішення, такі як потік холодного повітря і щітка, що обертається, ще більше полегшують використання пристрою.

Швидко, ефективно та безпечно
Завдяки потужності 1000 Вт фен-сушарка Babyliss AS200E швидко сушить волосся від коріння до кінчиків, надаючи їм потрібну форму. Завдяки функції обертання в обох напрямках Ви можете легко завивати волосся та створювати не тільки м'які хвилі, а й ідеальні завитки. Вбудований іонізатор відповідає за розгладжування волосся і запобігає їх завиванню. В результаті за кілька хвилин Ви зможете отримати ідеальну зачіску, гідну найкращої перукарні.

4 насадки
Завдяки 4 насадкам, пристрій дозволяє сушити волосся і одночасно створювати різні стилі: чудове випрямлення від самого коріння, надання об'єму, підкручування кінчиків волосся або завивка.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора