Смартфон Redmi 10A 4/64GB (Blue)

6,53-дюймовий дисплей із краплеподібним вирізом

Пожвавте свої улюблені фільми на великому 6,53-дюймовому екрані. Завдяки HD+ роздільній здатності він дає змогу бачити все чітко і ясно, насолоджуючись кожним кадром під час перегляду відео, фото або комфортним гортанням сторінок друзів у соцмережах. А найтонші рамки та акуратний виріз для фронтальної камери залишають більше простору для перегляду.




Подвійна камера для цікавих фото

Redmi 10A забезпечує гарні світлини, які допоможуть зберегти на пам'ять найбільше важливих моментів вашого життя. Знімайте все, що вас оточує, за допомогою подвійної 13-мегапіксельної камери, щоб потім насолоджуватися спогадами та ділитися ними з іншими.




Основна камера 13 Мп

Не пропустіть жодного важливого кадру за допомогою основного об'єктива з роздільною здатністю 13 Мп. Просто наведіть телефон на об'єкт і натисніть на спуск, щоб закарбувати все, що захочете.




Портретний режим

Робіть природні та красиві портретні знімки завдяки додатковому датчику глибини з роздільною здатністю 2 Мп. Він допомагає плавно розмивати фон на знімках, щоб ви завжди залишалися в центрі уваги, а ваші портрети набували більшої виразності.




Процесор MediaTek Helio G25

За продуктивність цього смартфона відповідає процесор MediaTek Helio G25. Він підтримує максимальну тактову частоту до 2,0 ГГц, що дає змогу швидко та легко перемикатися з ігор на фотозйомку та вільно спілкуватися в чатах і через відеозв'язок.





Потужна батарея ємністю 5000 мАг

Redmi 10A оснащений потужним акумулятором ємністю 5000 мАг, якого в середньому вистачає на два дні автономної роботи телефону. Згідно з внутрішніми тестами кампанії, на повному заряді батареї смартфон здатний забезпечити 148 годин музики, 20 годин відтворення відео або 745 годин у режимі очікування. Таким чином, ви можете залишатися на зв'язку де б ви не знаходилися, вдома чи в дорозі.




Датчик відбитків пальців та AI розблокування за обличчям

Надійно та швидко розблокуйте телефон одним дотиком, використовуючи сканер відбитків пальців на задній панелі. Або скористайтеся фронтальною камерою з підтримкою штучного інтелекту, якій достатньо одного погляду, щоб розпізнати вас і зняти блокування з телефона.




Більше місця для зберігання, більше задоволення
Закінчується місце в телефоні? Додайте стільки, скільки вам потрібно. Redmi 10A постачається зі спеціальним слотом для карт пам'яті microSD і підтримує розширення внутрішньої пам'яті до 1 ТБ, що дає змогу легко зберігати всі ваші цінні фотографії та відео на пристрої.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора