Веб-камера Logitech C922 Pro Stream (960-001088)



ДЛЯ ТИХ, ХТО ПОСТІЙНО ПРАЦЮЄ З ПОТОЧНИМ ВІДЕО
Надійне підключення та висока якість відео для живого мовлення на таких каналах, як Twitch та YouTube. Потокова трансляція будь-якого вмісту у форматі 1080p за частоти 30 кадрів за секунду або надшвидкісна передача у форматі HD 720p за частоти 60 кадрів за секунду. Транслюйте контент без затримок та перерв, використовуючи переваги якісного автофокусування та широкого кута огляду (78 градусів). Постачається з преміум-ліцензією XSplit на 3 місяці.


ПОТОКОВА ПЕРЕДАЧА У ФОРМАТІ FULL HD (1080P)
Записуйте та передавайте потокове відео з яскравою палітрою та точною передачею кольору. Об'єктив зі скляними лінзами та підтримка формату HD 1080p забезпечують чудову деталізацію, природну передачу кольорів і плавне відтворення відео зі швидкістю 30 кадрів в секунду. А завдяки широкому оглядовому полю (78 градусів) камера захоплює в кадр до двох осіб. У спеціалізованих програмах можна змінювати масштаб і керувати поворотом камери.


ПОТОКОВА ТРАНСЛЯЦІЯ У ФОРМАТІ HD 720P ПРИ ЧАСТИНІ 60 КАДРІВ У СЕКУНДУ
Веб-камера C922 дозволяє передавати відео з високою частотою (60 кадрів в секунду) та роздільною здатністю 720p, що забезпечує відмінну якість зображення – стрімерам це важливо! Жодних затримок, переривань та спотворень!
ПОКРАЩЕНА ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ
У моделі C922 застосовуються технології автоматичного фокусування та корекції рівня освітленості у форматі HD, тому зображення буде виключно чітким та деталізованим навіть за відсутності достатньо яскравих джерел світла.
СТЕРЕОЗАПИС
Завдяки двом мікрофонам, встановленим по обидва боки веб-камери, модель C922 Pro добре вловлює звук із будь-якої точки. Тому, де б ви не стояли, ваш голос звучатиме природно та чітко.
В КОМПЛЕКТ ВХОДИТЬ БЕЗКОШТОВНА ПРЕМІУМ-ЛІЦЕНЗІЯ XSPLIT НА 3 МІСЯЦІ
З моделлю C922 ви отримуєте ліцензію на повнофункціональні програми для відеотрансляцій XSplit Broadcaster і XSplit Gamecaster. Завдяки цьому камера стає комплексним рішенням для потокової трансляції у реальному часі з усіма необхідними інструментами.
ВСЕ В ОДНОМУ ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ СТВОРЕННЯ ВІДЕОКОНТЕНТУ
ПЗ Logitech Capture дозволяє розпочати запис відео високої якості вже через секунду після підключення нової веб-камери. За допомогою зручного єдиного інтерфейсу можна задавати параметри запису, змінювати налаштування камери і навіть створювати відео з вертикальним розташуванням картинки.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора