Розумна розетка Xiaomi Aqara Smart Plug (SP-EUC01)

Дистанційне керування з вашого смартфона
Забули вимкнути вентилятор, коли поспішали надвір? Дістаньте телефон та відкрийте програму Aqrar Home, через яку Ви можете легко відключити всі електроприлади у своєму будинку.

З режимом таймера Ви можете вести безтурботне життя
Функція таймера не тільки зменшує споживання енергії, що позитивно позначається на навколишньому середовищі, але й робить використання побутових приладів ще зручнішим, при цьому продовжуючи термін їхньої служби. Наприклад, Ви можете встановити таймер для пристрою, який автоматично вимикатиметься після відходу на роботу і включатиметься за півгодини до повернення додому, забезпечуючи комфортну температуру при знаходженні будинку.
Розумне з'єднання - стабільне та зручне
Переваги протоколу Zigbee змушують інтелектуальні пристрої швидко реагувати та працювати безперебійно. Навіть якщо мережне з'єднання перервано, локальна автоматизація між інтелектуальною розеткою та датчиками, як і раніше, працює нормально.

Світло вмикається під час відкриття дверей

Світло вмикається, коли хтось проходить повз

Увімкнення та вимкнення вентилятора одним натисканням кнопки


Звіт про споживання енергії
Розумна розетка Aqara може реєструвати споживання енергії побутовими приладами на щоденній або щомісячній основі, допомагаючи вам контролювати споживання енергії та економити гроші на щомісячних рахунках за електроенергію.
Захист від перегріву та перевантаження
Коли потужність навантаження або температура вилки перевищує встановлений стандарт, розетка автоматично відключає живлення, щоб уникнути будь-якої небезпеки.

Множинні запобіжні заходи для забезпечення вашої безпеки
В Aqara Smart Plug використовується вогнестійкий матеріал класу V-0, тому він безпечний та надійний. Розетка оснащена захисним кожухом для запобігання випадковому ураженню електричним струмом. Вона може підтримувати побутову техніку з максимальною споживаною потужністю 2300 Вт.
Комплект для здорового повітря в дитячій
Датчик вологості та температури + Розумна розетка + G2H CameraHub. Подбайте про те, щоб вашій дитині завжди дихало легко і вільно. У цьому вам допоможе комплект для здорового повітря у дитячій. Цей набір розумних гаджетів від Aqara дозволить автоматично включати зволожувач або вентилятор для підтримки ідеального клімату для вашої дитини, навіть без вашої участі. А також дасть вам можливість перевіряти температуру у приміщенні та контролювати кімнату вашої дитини в реальному часі прямо зі свого смартфона.

Комплект автоматизації житла
Hub + Контролер штор + Бездротовий вимикач + Розумна розетка. Зробіть свій будинок розумнішим та комфортнішим за допомогою цілого набору гаджетів від Aqara, які допоможуть вам повністю автоматизувати багато побутових процесів. Наприклад, налаштувати графік роботи освітлення, автоматичне відкриття штор вранці та закриття їх увечері, увімкнення/вимкнення світла одним дотиком до бездротового вимикача та безліч інших сценаріїв.
Комплект «Доброго ранку»
Hub + Контролер штор + Розумна розетка + Бездротовий вимикач. Почніть свій день комфортно з Aqara та комплектом датчиків, які візьмуть виконання дрібних повсякденних дій на себе, дозволяючи вам насолоджуватися кожною хвилиною ранку. Налаштуйте автоматичне відкриття шторки часу вашого пробудження, наприклад, о 7:00. А завдяки розумній розетці, до якої може бути підключена різна техніка в будинку, можна дати команду на включення очищувача повітря, чайника і, наприклад, мультиварки одним натисканням кнопки в смартфоні або на бездротовому вимикачі. Просто налаштуйте сценарії роботи гаджетів Aqara під свій графік та звички.

Комплект Доброї ночі
Hub + Контролер штор + Розумна розетка + Настінний вимикач. Зробіть відхід до сну максимально простим та приємним. Завдяки спеціальному набору розумних гаджетів від Aqara вам навіть не доведеться вставати з ліжка, щоб згасити світло. Просто скажіть «На добраніч» своєму голосовому помічнику, і система вимкне весь світ, закриє всі штори та активує «Режим оповіщення».
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора