Соковижималка Philips HR1889/70

Максимальна користь
Склянка вітамінного напою – це чудовий початок ранку та заряд бадьорості та здоров'я на весь день, а з компактною шнековою соковижималкою Philips HR1889/70 приготувати будь-який сік можна за хвилину. Економія часу, сил та ресурсів – це переваги моделі, від яких важко відмовитись. Економна та порівняно недорога техніка в ефектному виконанні стане функціональною помічницею та яскравою окрасою будь-якої сучасної кухні.

Практичне рішення
Продуктивність приладу для обробки продуктів як м'якої, так і твердої консистенції. При цьому споживана потужність всього 150 Вт, що дозволяє економити енергоресурси. Електродвигун Philips HR1889/70 працює тихо та плавно, без різких стрибків, не створюючи дискомфорт для домочадців.

Без зайвих рухів
З камерою подачі продукту розміру XL можна працювати з продуктами навіть без попередньої обробки. Багато плодів можна використовувати цілими, не розрізаючи, що значно підвищує ефективність процесу. Особлива кругла форма відсіку з діаметром 70 мм без проблем вміщує будь-які овочі, фрукти, ягоди та листову зелень, що полегшує роботу з пристроєм та скорочує час приготування.

Повний контроль
Запатентована технологія QuickClean дозволяє максимально швидко розібрати та очистити робочі деталі машини. Особливий мікрофільтр утримує волокна та непотрібну м'якоть в одному місці, направляючи залишки у спеціальний контейнер об'ємом 0,75 л. Сік подається прозорий, чистий, без домішок та осаду. Спеціальна функція «крапля-стоп» зберігає робоче місце в порядку, адже мимовільне витікання соку з носика повністю виключено.

Потужна подача
Шнекова модель повільного віджиму дозволяє готувати сік навіть із крохмальних продуктів типу манго чи авокадо, а також переробляти салатну зелень у вітамінний напій. Екстракція відбувається повільно та якісно, ​​що забезпечує отримання до 80% чистого, прозорого соку без сторонніх домішок, опадів та пінки. Подача соку може здійснюватися прямо в склянку або спеціальний глечик об'ємом 1 л, а процес вичавки триває всього 90 секунд.

Ідеальна комплектація
Компактна Philips HR1889/70 не займає багато місця та проста в обслуговуванні. Унікальна конструкція та особлива спрощена система фіксації дозволяє зібрати апарат менш ніж за хвилину. Усі знімні деталі можна мити в посудомийній машині. Завантаживши на мобільний пристрій спеціальний додаток Philips Healthy Drinks можна експериментувати з рецептурами, підбираючи для себе ідеальне поєднання компонентів та отримуючи соки з унікальними смаковими комплексами.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора