Соковижималка Panasonic MJ-L500STQ

Універсальний соковитискач
Соковитискач Panasonic MJ-L 500 STQ пристосований під роботу з різними інгредієнтами. Сталевий шнек створений для того, щоб ви могли впоратися як з м'якими ягодами, так і щільними складовими типу соєвих бобів. Комплектація передбачає обробку навіть заморожених овочів та фруктів. Модель має потужний двигун, який функціонує 2 цикли поспіль по 15 хвилин. Очищаюча щітка автоматично обертається, запобігаючи забиванню фільтра шнеком.

Насадка для замороженого
Особливістю моделі стала насадка для заморожених фруктів та овочів. Щоб зробити десерт щербет, достатньо лише поміняти насадку всередині конструкції соковижималки. Так ви адаптуєте її до роботи з холодним. Охолодіть інгредієнти, помістіть їх у завантажувальний отвір та отримайте на виході однорідне пюре, яке врятує вас у спекотний день. Приготувати щербет ще ніколи не було так просто!
Функція "Антикапля"
Пристрій має механізм зупинки крапель Антикапля. За рахунок нього крапельки не виходитимуть назовні після зупинки машини. При цьому, щоб повністю захистити від забруднень техніку, можна використовувати кришку, що одягається на носик. Так ви запобігаєте виходу рідини, залишивши соковитискач Panasonic MJ-L 500 STQ і місце навколо неї чистими.

Ємності для соку та макухи
Використовуйте всі продукти, не витрачаючи ні грама марно. Модель оснащена двома отворами: один призначений для виходу соку, другий – для шнека. Так ви збираєте все відпрацьоване, групуючи на кшталт консистенції. Сік можна випити відразу ж, а макуху відправити на повидло чи пастилу. Гранична користь від одного пристрою.

Максимум корисних речовин
Шнек із нержавіючої сталі обертається з низькою швидкістю, за рахунок чого не відбувається окислення. Це стало вірним способом досягти високої концентрації корисних речовин у готовому продукті. За рахунок цього сік, що отримується за допомогою Panasonic MJ-L 500 STQ, буде однорідним, приємним на смак і стане вашою щоденною дозою вітамінів та корисних мікроелементів.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора