Тример для бороди та вусів Wahl Beret (08841-1516)

Тример Wahl Beret Stealth це професійний тример з ультраергономічним дизайном в повністю чорному кольорі. Якщо ви цінуєте мінімалізм і витонченість – даний інструмент розроблений спеціально для вас.

Модель має комбіноване живлення і працює як від акумулятора, так і від мережі. Тример Beret Stealth оснащений літій-іонним акумулятором без ефекту пам'яті, який здатний забезпечити машинку безперервною роботою протягом 75 хвилин. Час повної зарядки становить 60 хвилин.

Ножовий блок виготовлений з легованої професійної сталі і має мінімальну висоту зрізу 0.4 мм, що робить його ідеальним для точних робіт максимально близько до шкіри. З тильного боку ніж так само як і корпус виконаний в чорному кольорі.

Варто відзначити, що дана модель одна з найбільш тихих машинок у всій лінійці інструментів Wahl. У моделі встановлений двигун постійного струму з частотою обертання 6000 обертів в хвилину і невисоким рівнем шуму.

Тример Beret Stealth (08841-1516) максимально зручна в роботі – він легкий і дуже зручно «сидить» в руці, забезпечуючи максимальну точність в роботі. Але машинкою не тільки зручно працювати, але її і зручно зберігати – в комплекті є спеціальна підставка, яка підключається до адаптера живлення.
Особливості моделі Wahl Beret Stealth (08841-1516):

Витончений дизайн в чорному кольорі

Максимально легкий і тихий в роботі тример

Ножовий блок шириною 28 мм

Li-Ion акумулятор без ефекту пам'яті

Комбіноване живлення

75 хвилин автономної роботи

В комплекті:

Тример

Адаптер живлення 100 – 240 В

Підставка для машинки (база)

Щіточка для чищення

Масло для змащення ножів

4 насадки (2.5 мм, 6 мм, 9 мм, 11 мм)
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора