Стілус Apple Pencil for iPad Pro (MK0C2AM/A)



Стилус Apple Pencil for iPad Pro (MK0C2AM / A)

Для деяких завдань вам може знадобитися велика точність взаємодії з iPad Pro. У цьому Вам допоможе Apple Pencil-інструмент, завдяки якому робота C Multi-Touch набуває дивовижні можливості і різноманітність. Революційні технології, застосовані в Apple Pencil, здадуться неймовірно звичними, як тільки ви візьмете його в руки. Ви зможете працювати з точністю до пікселя навіть над наймасштабнішими проектами.


Apple Pencil стирає межі.



Ви легко почнете роботу з Apple Pencil, навіть якщо ніколи раніше не тримали його в руках. Він виправдає ваші очікування з першої хвилини. І навіть перевершить їх. Начерк з натури, портрет аквареллю, Технічне креслення — Apple Pencil запропонує вам все необхідне в одному інструменті.



12 годин роботи акумулятора. Заряджає на творчість.



Під магнітним ковпачком Apple Pencil ви виявите коннектор Lightning, який можна вставити в iPad Pro для підзарядки пристрою. Його конструкція трохи подовжена, щоб олівець можна було заряджати, навіть коли на iPad Pro надітий силіконовий чохол. 15 секунд зарядки-це півгодини роботи. А повного заряду вистачить на 12 годин малювання, креслення, анотування і редагування.



Для додатків вимальовуються нові перспективи.



Розкрийте весь потенціал iOS 9, використовуючи Apple Pencil у вбудованих додатках. Або в додатках для iPad з App Store. Ви обов'язково знайдете абсолютно нові напрямки для творчості і роботи.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора