Миша HyperX Pulsefire Core (HX-MC004B, 4P4F8AA)


Миша Kingston HyperX Pulsefire Core (HX-MC004B)





Миша HyperX Pulsefire Core™ надає все найнеобхідніше геймерам, які хочуть отримати надійну і зручну дротову мишу з RGB-підсвічуванням. Оптичний датчик Pixart 3327 забезпечує точний і плавний трекінг без апаратного прискорення і має нативні настройки роздільної здатності до 6 200 DPI (точок на дюйм). Ергономічна миша Pulsefire Core має рельєфні бічні поверхні для захоплення, щоб її можна було зручно тримати і вона не вислизала, а її симетрична форма однаково добре підходить як для хвата долонею, так і для "когтевого" хвата. Вона має високоякісні перемикачі з чітким тактильним зворотним зв'язком, розраховані на 20 мільйонів натискань. Регулюйте підсвічування, налаштування роздільної здатності та макроси для 7 програмованих кнопок за допомогою ПЗ HyperX Ngenuityі налаштовуйте свою мишу так, як Вам зручно. Великі ковзаючі площини Pulsefire Core допомагають досягти точного націлювання, забезпечуючи плавне, контрольоване переміщення, коли ви рухаєте мишу.




ОПТИЧНИЙ ДАТЧИК PIXART 3327
Надійний датчик Pixart 3327 забезпечує точний трекінг без апаратного прискорення і підтримує налаштування нативної роздільної здатності до 6 200 точок на дюйм.
СІМ ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК
Миша Pulsefire Core має сім програмованих кнопок з перемикачами, які забезпечують чіткий тактильний зворотний зв'язок і розраховані на 20 мільйонів натискань.
ПРОСТА НАСТРОЙКА ЗА ДОПОМОГОЮ ПЗ HYPERX NGENUITY
Створюйте макроси, регулюйте RGB-підсвічування, налаштовуйте роздільну здатність (DPI) і зберігайте все це у вбудованій пам'яті Pulsefire Core.



НАСТРОЮЄТЬСЯ RGB-ПІДСВІЧУВАННЯ
Додайте індивідуальність вашій системі за допомогою RGB-підсвічування.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора