Автотримач Baseus Future Gravity Car Mount Black (SUYL-WL01)

Baseus Future Series Smart Gravity - це універсальний автотримач з розсувними затискачами для фіксації смартфона, які підлаштовуються під розміри вашого телефону.
Сучасний дизайн
Автомобільний тримач серії Future має оригінальний дизайн, який поєднує в собі алюмінієві тримачі і скляну панель підстави. Він є досить компактним, не заважає при керуванні автомобілем і не захаращує простір. Автотримач легко встановлюється на вентиляційну решітку за допомогою розсувний пластикової кліпси.
Зручне використання
Baseus Future Series Smart Gravity дозволяє Вам зручно користуватися вашим телефоном під час водіння. Тримач має шарнірний механізм, за допомогою якого ви можете виставляти необхідний кут огляду, щоб зручно користуватися навігатором або перемикати музичні треки.
Захист корпусу
Затискні тримачі мають внутрішні силіконові вставки, що дозволяють зручно фіксувати смартфон і міцно утримувати його на нерівних дорогах. М'яке ущільнення дбайливо ставиться до корпусу телефону, не пошкоджуючи бічні панелі. Крім того, відкрита панель забезпечує зручний доступ до зарядного порту або іншого функціоналу, тому ви можете підключити телефон до зарядного пристрою.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора