3D-Ручка Myriwell RP-100B (Blue)

Найпопулярніша 3D ручка в світі
Приєднуйтесь до сучасної творчості. Створіть свій тривимірний світ.


На сьогоднішній день 3D-ручка MyRiwell RP - 100 є найпопулярнішою в світі. Її популярність обумовлена порівняно невисокою ціною, якісними комплектуючими, а також простотою експлуатації. На відміну від свого попередника 3D-ручка MyRiwell RP-100B оснащена дисплеєм і зручним регулятором температури. Ці переваги дозволяю малювати двома типами пластику-ABS і PLA.


Оригінальна 3D-ручка MyRiwell RP - 100 відрізняється від своїх більш дешевих аналогів якісною і надійною збіркою. При дотриманні правил експлуатації 3D-ручка працює справно тривалий час. Пристрій 3D-ручки MyRiwell RP - 100B відрізняється простою і надійною конструкцією, а також зручністю використання. Її ергономічний дизайн і мала вага дозволяють малювати невтомно навіть найменшим користувачам.


LCD дисплей забезпечує можливість контролювати температуру і тип пластика. Для малювання і зміни кольору і типу пластика використовуються всього 2 кнопки – подача і витяг пластика. Зручний регулятор температури дозволяє її регулювати з кроком в 1 °с. можливість використання двох типів пластику-ABS і PLA. PLA-екологічно чистий матеріал помірної міцності. При плавленні легкий запах карамелі. ABS-гнучкий, міцний матеріал, але під впливом температури виділяє запах розплавленої пластмаси, тому не рекомендується для людей з бронхолегеневими захворюваннями.







Вибирайте матеріал відповідно до своїх уподобань.


Для роботи з 3D-ручкою другого покоління підходить два типи пластику – ABS і PLA. У нас ви можете купити якісні ABS і PLA пластики європейського виробництва. Пластик отримав висновок СЕС в Україні та країні-виробнику. Пластик для 3D-ручки Devil Design відрізняється високим ступенем чистоти без додаткових домішок. Якісні матеріали не засмічують сопло і не перешкоджають завантаженню пластика. Готові вироби виходять гладкими без бульбашок і вм'ятин. ABS пластик характеризується високою міцністю і малою вагою. Він досить швидко застигає при зіткненні з повітрям, що істотно полегшує малювання по вертикалі. PLA пластик менш міцний, ніж ABS. Після зіткнення з повітрям, він ще якийсь час залишається м'яким. Завдяки цій особливості він краще подається формуванні. Поки пластик ще теплий, ви можете зігнути або розпрямити свій виріб для додання необхідної форми. У холодному стані ABS пластик абсолютно безпечний для людини і навколишнього середовища.






Творчість з 3D-ручкою Myriwell RP-100B:



Розвиває дрібну моторику і просторове мислення;
Підвищує самооцінку (отримання відчутного результату приносить задоволення);
Знижує рівень стресу і тривожності;
Відриває дітей від комп'ютерів, планшетів, телефонів;
Зміцнює зв'язок між дітьми і батьками, тому що спільна творчість 3D-ручкою приводить у захват і дітей і дорослих.


3D-Ручка MYRIWELL RP-100B-відмінний подарунок










Для дітей

Малювання 3D-ручкою приносить задоволення всім дітям. Отримання кінцевого результату, створеного своїми руками, приносить задоволення і підвищує самооцінку. Під час малювання 3D-ручкою дитина оцінює розмір, колір і форму майбутнього виробу. Це призводить до розвитку творчих, просторових і логічних навичок. Можливість створення іграшок, прикрас, брелоків, персонажів улюблених мультфільмів та ігор розвиває уяву.

Для людей творчих професій

Тепер люди креативних професій можуть творити без обмежень. Адже малювання 3D-ручкою-це поєднання малювання і ліплення (скульптури). Це можуть бути як напів-об'ємні полотна з пейзажами, натюрмортами, портретами, так і повноцінні скульптури. 3D-ручка відкриває двері в світ творчості без обмежень.

Для винахідників і мейкерів

Мейкери можуть намалювати 3D-ручкою свій власний винахід. Після цього вони можуть прикріпити механічні, електронні та електричні пристосування, що дозволить отримати повністю готове працюючий пристрій. І це все за допомогою 3D-ручки. Також вона дозволяє проводити ремонт різних пластикових деталей.


Додатково




Виробник: MyRiwell ®


Колір: Blue (Синій)


Вік: Від 8 років


Дисплей: Так, LCD дисплей


Сопло: (Ceramic) Керамічне


Діаметр сопла: 0,7 мм


Діаметр нитки: 1.75 мм


Матеріал для друку: ABS, ABS+, PLA


Регулювання температури: Так


Діапазон температур: від 160 до 230 °C


Регулювання швидкості: Так (Повзунок)


Автоподача пластику: Ні


Retract (повернення пластику): Так


Автовідключення: Так, через 3 хв очікування


Можливість зміни сопла: Так (у комплекті не постачається)


Матеріал корпусу: Пластик


живлення: Від мережі


Адаптер живлення: AC 100-240В 50/60Гц 2А


Вбудований акумулятор: Ні


Енергоспоживання: 12В, 2А


Упаковка: Оригінальна картонна коробка


Сертифікація: ROHS, CE, FCC, EN71, EMC, SGS







  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора