Машинка для стрижки Moser Kuno 1887-0050

Машинка для стрижки Moser Kuno 1887-0050 – модель, створена на честь 75-річчя заснування Moser та на честь її засновника – Куно Мозер. Найпотужніша, компактна і міцна машинка для стрижки, якої немає рівних, як серед модельного ряду машин Moser, так і на всьому професійному ринку. Модель поєднує всю силу технічних інновацій і досвід виробництва професійних машинок для стрижки.
2 ножові блоки
Машинка Moser Kuno 1887-0050 оснащена двома ножовими блоками швидкознімного типу. Ніж Magic Blade 1854-7506 – це стандартний ножовий блок, який підходить для будь-якої стрижки волосся. Ножовий блок має вбудовану систему регулювання довжини зрізу від 0.7 до 3 мм. Так само в комплекті є і другий ніж – Blanding Blade, який є сучасним технологічним ножем, який дозволяє не просто стригти волосся, але й одночасно робити філіровку. Даний ніж має вбудоване регулювання довжини зрізу волосся від 0.5 до 2 мм. Виробник рекомендує цю модель абсолютно будь-якому перукарю або стилісту як машинку, яка може абсолютно все і впорається з будь-яким завданням на відмінно. Багата комплектація сподобається абсолютно будь-якому покупцю, чи це професіонал, чи рядовий побутовий користувач.
Професійний мотор
Модель оснащена професійним безщітковим роторним двигуном з великим терміном служби за технологією Long-Life. Двигун позбавлений карбонових щіток, що дозволило збільшити його швидкість до 7200 обертів за хвилину і значно підняти потужність. Швидкий та продуктивний мотор робить машинку швидкісною та потужною, щоб будь-який стиліст, незалежно від манери роботи, отримував ідеальні результати за дуже короткий час.
До 2 годин автономної роботи
Говорячи про час, хочеться відзначити, що машинка працює від вбудованого Li-Ion акумулятора, який здатний забезпечити автономну роботу протягом 2 годин, а повна зарядка триває трохи більше 70 хвилин. У Вас завжди буде заряджена машинка, готова до будь-яких викликів. Також є можливість підключити машинку до мережі за допомогою адаптера та продовжити роботу.
Стильний дизайн
Дизайн машинки Moser Kuno 1887-0050 також є її сильною стороною. Машинка компактна - її розміри менші за будь-яку стандартну машинку, при цьому вона в 2 рази потужніша. Корпус має вигнуту форму, зручно сидить у руці. Нижня частина корпусу гумова, забезпечує приємні відчуття при утриманні машинки, а також надійних хват. Верхня пластикова кришка з металевою декоративною вставкою - виглядає дуже елегантно і неповторно. Кнопка увімкнення з вбудованим індикатором роботи та рівня заряду акумулятора, щоб майстер мав повне розуміння стану батареї. При фактичній вазі 212 грам модель практично непомітна в руці, а будь-які навантаження на кисть руки і незручності повністю виключені.
Особливості машини Moser Kuno 1887-0050:

Унікальна, потужна та зручна модель

Безщітковий Long Life мотор зі швидкістю 7200 об/хв

Li-Ion акумулятор з автономною роботою 2:00

Повна зарядка за 70 хвилин

У комплекті:

Машинка Kuno

Документація

Ножовий блок Magic Blade 0.7-3 мм 1854-7506

Ножовий блок Blending Blade 0.5-2 мм 1887-7050

Підставка для заряджання

Адаптер живлення 110 – 240 В

6 магнітних насадок для стрижки: 1.5, 3, 4.5, 6, 9, 12 мм

Олія та щіточка
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора