Навушники Sony WH-1000XM4 (WH1000XM4LM) Midnight Blue

Sony WH-1000XM4 - висококласні бездротові навушники з активним шумозаглушенням і рядом нових інтелектуальних функцій. Одні з кращих у своєму класі. Завдяки використанню передових технологій і абсолютно нових алгоритмів, вони чудово пригнічують шуми і максимально якісно передають звук. Маса корисних опцій, таких як адаптивне управління звуком, режим Speak-to-Chat і інтуїтивно зрозуміле сенсорне управління роблять цей аксесуар максимально функціональним і зручним. А більше 30 годин автономної роботи, підтримка швидкої зарядки і ергономічна складна конструкція дозволяють не розлучатися з навушниками навіть в тривалих поїздках. Тому як випробувавши їх у справі ви навряд чи проміняєте їх на щось інше.
Ще більш досконалі алгоритми
У Sony WH-1000xm4 використовується той же HD-процесор QN1, що і в попередній моделі. Але, завдяки модернізації та вдосконаленим алгоритмам обробки, тепер він здатний аналізувати музику та навколишні звуки 700 разів на секунду. Використовуючи дані, отримані від 2 мікрофонів в чашах навушників, чіп визначає рівень навколишнього шуму в реальному часі і компенсує його за допомогою механізмів шумозаглушення. Щоб ніщо не заважало вам насолоджуватися кожним нюансом грає пісні.
Нічого зайвого. Тільки музика
Щоб домогтися кращих результатів і повністю позбутися від шумів навушники використовують різні технології. Так, персональний оптимізатор шумозаглушення регулює звук з урахуванням зовнішніх факторів, які можуть вплинути на акустичні характеристики, таких як розмір голови, зачіска або наявність окулярів. А функція оптимізації атмосферного тиску покращує звучання на великих висотах.
Потужний звук, багатий деталями
Навіть самі прискіпливі меломани по достоїнству оцінять звучання Sony WH-1000xm4. Завдяки великим 40-міліметровим динамікам з неодимовими магнітами і РК-полімерною діафрагмою з алюмінієвим напиленням навушники забезпечують вражаючі баси і можуть відтворювати повний діапазон частот від 4 до 40 000 Гц.
Аудіо високої роздільної здатності по повітрю
Насолоджуйтесь бездоганною якістю аудіо без всяких проводів. Навушники підтримують технологію LDAC, яка дозволяє передавати дані з максимальною швидкістю в 990 Кбіт / с, що в 3 рази перевищує можливості традиційних Bluetooth-рішень. А також технологію поліпшення цифрового звуку DSEE Extreme™. За допомогою штучного інтелекту Edge-AI вона розпізнає музичні жанри, Інструменти та окремі елементи, і відновлює деталі, втрачені при компресії. Що забезпечує багате і природне звучання.
Адаптуються до вашого оточення
Навушники не тільки відмінно справляються з фільтрацією сторонніх звуків, але і роблять це по-справжньому розумно. Вони розпізнають місця, які ви часто відвідуєте, і коригують їх...будівництва шумозаглушення, виходячи з того де зараз знаходиться користувач. Чи йдете ви по вулиці, їдете в метро або відпочиваєте вдома, завдяки функції адаптивного управління звуком аксесуар допоможе вам створити ідеальні умови для прослуховування музики.
Без зайвих рухів
Ще одна вагома перевага Sony WH - 1000xm4-гранично просте управління. Завдяки сенсорним панелям можна перемикати треки, регулювати гучність і відповідати на дзвінки в один дотик. А вбудований датчик наближення автоматично призупиняє відтворення, коли користувач знімає навушники.
Розуміють вас з півслова
У нових навушниках Sony довела взаємодію з користувачем до досконалості. Достатньо лише сказати вголос пару слів, щоб функція розпізнавання мови «Speak-to-Chat» тут же призупинила музику. І відновила відтворення через 30 секунд після вашої останньої фрази. Дозволяючи вам вільно спілкуватися з оточуючими. Якщо ж вам знадобиться моментально приглушити гучність, потрібно просто доторкнутися до правої чаші навушників.
Не пропустіть нічого важливого
Для більш тонкої настройки аксесуара передбачено додаток Sony Headphones Connect. У ньому можна, наприклад, налаштувати характеристики навколишнього звуку, щоб відсікти шуми, але при цьому чути важливі звуки, наприклад, оголошення на вокзалі або в аеропорту.
30 годин драйву
Ресурсу вбудованої батареї вистачає в середньому на 30 годин роботи з активованою функцією шумозаглушення або 38 годин без «шумодава». А швидка зарядка всього за 10 хвилин забезпечить навушникам ще 5 годин безперебійної роботи.
Продумана кожна деталь
Завдяки функції "Multipoint" Sony WH-1000xm4 можуть підключатися по Bluetooth до двох пристроїв одночасно. Тобто ви зможете слухати музику як зі смартфона, так і ноутбука і легко перемикатися між гаджетами. Також у аксесуара є підтримка NFC і технологія Fast pair від Google, яка дозволяє швидко знайти навушники, просто "зателефонувавши" на них. Йде в комплекті кабель стане в нагоді, якщо батарея раптом розрядиться. А складна конструкція дає можливість акуратно упакувати WH-1000xm4 в міцний компактний чохол, щоб взяти з собою в дорогу...
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора