Гра Minecraft для Nintendo Switch (RU)

Minecraft - гра, в якій можна створити будь-що і завжди можна відправитися в пригоди. Досліджуйте випадково генеровані світи і будуйте разючі споруди: від простих будинків до грандіозних замків. Грайте у творчому режимі з необмеженими ресурсами або спробуйте режим на виживання, в якому треба створювати зброю та зброю, щоб відбиватися від небезпечних ворогів.

Вам не доведеться займатися будівництвом або дослідженнями поодинці, до восьми людей можуть грати разом онлайн*, а в режимі ТБ або в настільному режимі до чотирьох осіб можуть грати в локальному мультиплеєрі, який підтримує розділений екран та контролер Nintendo Switch Pro (продається окремо).

Шанувальники Nintendo та Minecraft будуть раді дізнатися, що в гру вже входить додатковий контент Super Mario Mash-Up Pack! Дослідіть світ із класичними персонажами та культовими місцями із всесвіту Маріо!

Без додаткової оплати! Завантаження пакету Super Mario Mash-Up Pack збагатить гравців на 40 нових тематичних скінів Super Mario, які перетворять ігрових персонажів на знайомих та улюблених героїв на кшталт Маріо, Луїджі, принцеси Піч. Є в пакеті і буяни на кшталт Варіо, Боузера та всіх сімох його поплічників. Усі текстури ігрових предметів та елементів світу теж будуть перероблені, щоб надати гравцям можливість створювати власні місця з оформленням у стилі Super Mario у світі Minecraft. Під час творення гравці навіть зможуть насолоджуватися плавним звучанням 15 музичних уривків із Super Mario 64. Будівельники будь-якого віку полюблять запросто творити величезні та помітні нові світи за допомогою будівельних блоків у дусі серії Super Mario.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора