Кавоварка ріжкова Delonghi EC 860 M

Компактність
Розробники компанії Delonghi постаралися на славу, створивши ріжкову кавоварку DeLonghi. Її головною перевагою є баланс невисокої ціни і бездоганна якість приготованої кави.
Якість приготування
Під час процесу приготування кави в ріжковій кавоварці DeLonghi є вельми важливі моменти. Наприклад, прилад має тиск в цілих 15 Бар, що дозволяє взяти з мелених кавових зерен максимум смаку і аромату.
Виготовлена з нержавіючої сталі
Настільна кавоварка DeLonghi EC 860 m повністю виготовлена з нержавіючої сталі і призначена для використання з меленою кавою і з капсулами Eady Serving Espresso. Відмінною її особливістю є запатентована "автоматична система для приготування капучино". Потужність моделі становить 1450 Вт, створюваний тиск – 15 бар. Вода для напоїв, надходячи з резервуара ємністю 1 л з індикатором рівня, фільтрується.
Важливі інновації
У приладі встановлена складна спеціальна конструкція професійного тримача фільтра для варіння кави. Для виконання інших рецептів в пристрої є спінювач молока або ручного отримання пари. Вбудований підігрівач чашок збереже температуру кави до вживання. На випадок непередбачених ситуацій кавоварка DeLonghi EC 860 M володіє системою автоматичного відключення.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора