Стаціонарний медіаплеєр Google Chromecast 4K with Google TV Snow (GA01919)

Всі ваші улюблені розваги в одному місці
Зустрічайте новий Chromecast із Google TV – перший повністю автономний медіаплеєр від Google. Він підтримує відтворення відео у форматі до 4K HDR та всі основні стрімінгові платформи, такі як Netflix або YouTube. Збирає фільми та телешоу зі всіх ваших улюблених сервісів на одному екрані, щоб забезпечити вам швидкий та зручний доступ до всіх розваг. Крім того, він аналізує ваші уподобання та дає персональні рекомендації на основі контенту, який вам подобається. А система Google TV, зручний інтерфейс та голосове керування за допомогою Google Assistant роблять його використання по-справжньому комфортним. Влаштовуйтесь зручніше і просто насолоджуйтесь улюбленими фільмами, шоу та музикою з Chromecast та Google TV.
Відео в 4К, Dolby Atmos та HDR
Новий медіаплеєр Chromecast with Google TV має потужний чіп Amlogic S905D3G і достатній запас оперативної пам'яті, що дозволяє йому відтворювати "важкі" відеофайли і легко транслювати 4K-відео з частотою до 60 кадрів в секунду. Також у медіаплеєра є підтримка HDR-стандартів (Dolby Vision, HDR10, HDR10+) та апаратне декодування аудіо у форматах Dolby Digital, DD+ та Dolby Atmos. Що дає вам можливість насолоджуватися контентом найвищої якості у себе вдома.
Все зовні
Однією з головних відмінностей приставки нового покоління є наявність власної системи Google TV, заснованої на Android TV. Вона забезпечує зручний інтерфейс і розміщує весь ваш контент із усіх потокових сервісів на одному екрані. Тож знайти, що подивитися буде нескладно.
Завантаження ваших улюблених програм
Крім зручного інтерфейсу Google TV дає вам доступ до найпопулярніших платформ та програм. Відкрийте для себе понад 700 000 фільмів та серіалів, а також мільйони пісень.
Персональні рекомендації
Легко знайдіть свого наступного фаворита. Google TV створює персональні рекомендації на основі ваших підписок, історії переглядів та завантаженого контенту.
Улюблені телешоу у прямому ефірі
З YouTube TV ви можете легко переглядати прямі трансляції спортивних змагань, новини, шоу, фільми та багато іншого на більш ніж 85 популярних каналах.
З маленького екрану на великий
Підтримує Chromecast with Google TV та стримінг контенту зі смартфона, ноутбука або планшета. Таким чином вам буде доступна трансляція із тисяч сумісних програм для Android та iOS. Скопіюйте вкладку браузера Chrome на свій телевізор, щоб переглянути запущене відео на великому екрані або продублюйте екран смартфона, щоб показати всім свої останні фото з відпустки. Все дуже просто і зручно.
Голосове управління
Спростіть свій пошук та керування з Google Assistant **. Вам достатньо лише натиснути спеціальну кнопку на пульті дистанційного керування, щоб попросити Google знайти фільми, шоу або музику.
Створено з урахуванням потреб вашого будинку
Медіаплеєр Chromecast є універсальним і працює практично з будь-яким телевізором, що має порт HDMI. Просто підключіть його, встановіть з'єднання з Wi-Fi і можете розпочинати потокову передачу.
Максимально просте налаштування
Щоб почати користуватися Chromecast, вам не потрібно ніяких складних маніпуляцій. Швидко налаштувати та підготувати його до роботи вам допоможе утиліта Google Home. При першому запуску вам потрібно лише відсканувати QR-код на екрані телевізора, а далі медіаплеєр виконає всю процедуру практично самостійно.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора