Електрогриль Tefal OptiGrill Elite GC750D30

Ідеальний стейк будь прожарювання
Місткий контактний гриль Tefal OptiGrill Elite із запатентованою інтелектуальною системою управління здатний самостійно виміряти товщину продукту аж до 1 мм і автоматично оптимізувати час приготування, що дозволить отримати блюдо з ідеальним ступенем прожарювання, бездоганним зовнішнім виглядом, смаком і ароматом. Насолоджуйтесь делікатесами професійного рівня як в кращих ресторанах міста, навіть не залишаючи свого будинку.



Будь-який каприз
Апарат з 12 автоматичними програмами дозволяє готувати найрізноманітніші страви, при цьому вам навіть не доведеться контролювати процес. Традиційні м'ясні стейки, птиця, риба, гриби і овочі, а також бургери, сендвічі, сосиски і паніні, запечені морепродукти і бекон – для Tefal OptiGrill Elite немає нічого неможливого. У комплекті з приладом передбачена спеціальна книга рецептів, яка дозволить істотно урізноманітнити щоденне меню.



Індивідуальний вибір
Розмір робочої поверхні 300х200 мм розрахований на одночасне приготування до 4 порцій з можливістю миттєвого перезавантаження після першого етапу, що ідеально для сім'ї або невеликої компанії. Крім вбудованих програм модель Tefal OptiGrill Elite передбачає ручне управління за оновленою технологією. Вибрати можна кожен окремий параметр, включаючи температуру від 120 до 270 градусів з кроком в 10° і час роботи таймера від 1 до 59 хвилин.



Інтуїтивно зрозуміле управління
Сенсорна панель управління з доступним інтерфейсом полегшує настройку, відгук кнопок практично миттєвий, а точність регулювання висока. Індикація процесу приготування, і відображення часу готування можливі завдяки оновленому кольоровому індикатору. Особливі режими, розморожування, режим підтримки їжі в гарячому вигляді і унікальний режим «суперкорочка» для рум'яної поверхні з красивими темними смужками, істотно розширюють функціонал.



Комфортний побут
Підтримувати гриль в чистоті простіше простого, а все завдяки знімним нагрівальним пластинам з антипригарним покриттям. Разом з лотком для стікання жиру їх можна мити в посудомийній машині або вручну гарячою водою з невеликою кількістю неагресивного миючого засобу. Зовнішні поверхні пристрою досить протерти вологою серветкою.



Максимальна користь
Модель Tefal OptiGrill Elite-правильне рішення для людей, що віддають перевагу здоровій і смачній їжі. Конструкція OptiGrill Elite дає можливість готувати без додавання масла, що робить готову страву менш калорійним, і кожен інгредієнт зберігає максимальну кількість поживних елементів і вітамінів. Особлива конструкція гриля з пластинами, розташованими під кутом 7º, сприяє тому, що зайвий жир з м'яса стікає в спеціальний піддон.


  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора