Ігрові навушники HyperX Cloud II Gun Metal (KHX-HSCP-GM)


Гарнітура HyperX Cloud II GH Gun Metal

Невід'ємний атрибут
Сучасна дротова ігрова гарнітура HyperX Cloud II GH Gun Metal з навушниками закритого типу призначена для користувачів, які цінують комфорт експлуатації і чудову якість звуку. Версія хороша для ігор, прослуховування улюблених треків, а також в якості гарнітури для перегляду фільмів. Бездоганна якість виконання, висококласні матеріали і добротна збірка, забезпечують безпечну і надійну експлуатацію протягом тривалого терміну.
Завжди на зв'язку
Знімний мікрофон з функцією шумозаглушення дозволить комфортно спілкуватися і координувати дії на випередження суперників, які б відстані вас не роз'єднували. Без проблем підтримуйте зв'язок з друзями і родичами в соціальних мережах і месенджерах. Гнучка посадка і рухливий механізм регулювання дозволить підлаштувати мікрофон під індивідуальні переваги Користувача.
Практичне рішення
Гарнітура HyperX Cloud II GH Gun Metal сумісна з безліччю різних платформ. Передовий USB-інтерфейс з інтегрованою звуковою DSP-картою для цифрової обробки сигналів, забезпечує підтримку якості звучання і посилення голосових потоків, щоб не пропустити ні найменшої деталі, а також насолодитися улюбленою музикою.
Надійність і комфорт
Наголов'я з підкладкою з еко-шкіри преміум-класу регулюється по висоті, забезпечуючи зручність при багатогодинному використанні. За жорсткість і надійність, легкість і довговічний термін служби відповідає міцний алюмінієвий каркас. Масивні амбушюри з особливим пінним наповнювачем мають ефект «пам'яті форми», забезпечуючи комфорт носіння і кращу звукоізоляцію системи. М'які накладки з велюру або шкірозамінника підкреслюють індивідуальний стиль.
Додатково:

Комп'ютерна гарнітура

Спосіб підключення: провідний

Конструкція: повнорозмірні

Акустичне оформлення: закриті

Випромінювач: динамічні

Пульт ДК: +

Довжина шнура: 1м основний + 2м подовжувач із USB-картою
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора