Планшет Apple iPad Air 2020 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Gray (MYJ32, MYH22)


Apple iPad Air 2020

Чудовий дисплей Liquid Retina на всю передню панель



Потужно. Яскраво. Чудесно.
Багато чого з того, що недоступно комп'ютера, легко і чарівно робиться на iPad Air. І тепер можливості iPad Air стали ще ширше і різноманітніше.
Ваша мобільна творча студія.
Потужний процесор A14 Bionic допоможе вам втілювати свої ідеї в життя. Знімайте відео 4K і монтуйте його прямо на iPad Air. Завдяки Apple Pencil 2 — го покоління ви зможете створювати прекрасні малюнки та ілюстрації з плавними тональними переходами-кисті можна міняти прямо в процесі роботи.1 а процесор A14 Bionic з розширеними можливостями обробки графіки і вдосконаленими технологіями машинного навчання відкриє нові перспективи для творчості. Редагуйте фото, пишіть музику - ви зможете реалізувати свій потенціал як захочете.











Монтаж відео 4К



Ідеальне рішення для ваших кращих ідей
З Apple Pencil легко робити нотатки, записувати ідеї, коментувати скріншоти і листи. А завдяки iPadOS 14 швидкі начерки перетворюються в ідеальні Геометричні фігури.



Працюйте із задоволенням.
iPad Air-приголомшливо багатофункціональний пристрій, який допоможе працювати так, як Вам зручно. Друкуйте на клавіатурі Smart Keyboard Folio або підключіть Magic Keyboard з моментальним відгуком клавіш і вбудованим трекпадом.1 Клавіатура дуже стане в нагоді для таких необхідних справ, як пошта. І, звичайно, для таких приємних занять, як твір оповідань. Заряду акумулятора вистачить на цілий день2-iPad Air готовий працювати стільки, скільки буде потрібно.
На роботі. На навчанні. Разом.
iPad Air підключається до мереж Wi‑Fi і 4G LTE*, а значить, ви завжди будете на зв'язку. Спілкуйтеся по FaceTime, влаштовуйте відеоконференції і працюйте над навчальними проектами разом з друзями та однокласниками, де б ви не знаходилися. Завдяки передовим камерам і мікрофонам ви і ваші співрозмовники будете чудово бачити і чути один одного. iPad Air може підключатися до надшвидкісних мереж стандарту Wi‑Fi 6. А з підтримкою 4G LTE навіть відсутність Wi-Fi - не проблема.
Відпочивайте по максимуму.
Процесор A14 Bionic, який забезпечує неймовірні можливості обробки графіки, і дисплей iPad Air з дивовижною якістю зображення дозволять вам повністю зануритися в світ кіно і розваг. Дивіться фільми на чудовому дисплеї Liquid Retina з широким колірним охопленням (P3). Слухайте музику в чудових динаміках з розширеним стереозвуком в горизонтальній орієнтації. Або грайте в ігри з графікою консольного рівня-можна навіть підключити контролер.



Що Ви отримуєте з iPad Air

Touch ID у верхній кнопці для швидкої, простої і безпечної аутентифікації.

Процесор A14 Bionic. Його продуктивність вище на 40%, швидкість обробки графіки — на 30%. А завдяки системі Neural Engine нового покоління машинн...е навчання стало в два рази швидше.

Дисплей Liquid Retina 10,9 дюйма на всю передню панель з технологією True Tone, широким колірним охопленням (P3) і антивідблисковим покриттям.

Записуйте ідеї, робіть позначки і створюйте шедеври за допомогою Apple Pencil 2‑го покоління.

Камера 12 Мп на задній панелі з технологією Focus Pixels і фронтальна камера FaceTime HD 7 Мп для відеодзвінків вищої якості.

Підтримує клавіатури Magic Keyboard і Smart Keyboard Folio

Роз'єм USB-C для швидкого підключення камер, моніторів та інших пристроїв.

Швидке підключення до Інтернету по мережах Wi‑Fi 6 і 4G LTE-тепер до 60% швидше.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора