Зовнішній жорсткий диск WD My Passport 2 TB Black (WDBYVG0020BBK-WESN)

У кожній подорожі потрібен Passport
У кожній подорожі потрібен passport. My Passport - це надійний портативний накопичувач, з яким ви будете впевнено і легко рухатися до своєї мети. При тому що цей накопичувач в новому стильному корпусі поміщається на долоні, його ємності досить для зберігання, систематизації фотографій, відео, музики і документів, а також надання до них загального доступу. Завдяки захисту паролем і чудовою сумісності з програмним забезпеченням WD Backup ваші матеріали на накопичувачі My Passport будуть в безпеці.

Компактний стильний корпус
Ми змінили дизайн нового накопичувача My Passport, щоб ви могли отримати максимум можливостей. Цей зручний у використанні накопичувач з компактним корпусом випускається в декількох яскравих кольорах.


Блокування
Ви можете захистити накопичувач My Passport паролем за допомогою програми WD Backup і забезпечити безпеку матеріалів свого цифрового світу. Просто увімкніть функцію захисту паролем і задайте власний пароль, використовуючи Програму WD Discovery.

Резервне копіювання
Накопичувач My Passport поставляється з програмою WD Backup, призначеної для резервного копіювання всіх матеріалів, які ви створюєте, — фотографій, відео, музики і документів. Ви можете бути впевнені, що вони не будуть втрачені. Ви можете налаштувати програму так, щоб вона запускалася автоматично за заданим вами розкладом. Просто виберіть час і періодичність резервного копіювання важливих файлів у вашій системі на накопичувач My Passport.

Неймовірна простота
Портативний накопичувач My Passport готовий до використання відразу після покупки і поставляється з усіма необхідними кабелями. Завдяки інтерфейсу SuperSpeed USB ви можете швидко почати резервне копіювання будь-яких даних і продовжувати створювати нові матеріали.

Впевненість в надійності
Ми не знаємо, що нас чекає. Тому накопичувачі WD виробляються відповідно до найжорсткішими вимогами до міцності і довготривалої надійності. Крім того, на нього надається обмежена гарантія на 2 роки.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора