Смартфон Apple iPhone 12 128GB Green (MGJF3/MGHG3)




Apple iPhone 12




Супертонкий. Суперпреміальний
Новий iPhone 12 став на 11% тонше і на 16% легше, зберігши за собою лідерські якості. Передня панель iPhone встановлена на одному рівні з корпусом і має унікальний захист Ceramic Shield, завдяки чому ризик пошкодити екран при падінні зменшується в 4 рази. Завершальним штрихом в преміальному дизайні служить рамка і полірованого алюмінію, що надає корпусу додаткову міцність.



Супершвидкий A14 Bionic
Найшвидший процесор A14 Bionic, який використовується і в iPhone 12 Pro, обробляє понад трильйона операцій в секунду, завдяки чому iPhone 12 працює з неймовірною швидкістю. Вдосконалена енергоефективність забезпечує багатогодинну роботу без підзарядки. Графічний процесор зі збільшеною продуктивністю дозволяє користуватися новими технологіями доповненої реальності і будь-якими ємними додатками.



Ще більше вражень
Кращий дисплей Super Retina XDR з приголомшливою передачею кольору і чудовою деталізацією володіє збільшеною щільністю пікселів, щоб надати зображенню максимальну реалістичність. Технологія OLED додає кольорам яскравість, а контурам – чіткість. Технологія True Tone змінює баланс білого в залежності від освітлення і покращує комфорт сприйняття.



Фото професійної якості
Спільна робота надширококутної і ширококутної камер Дозволяє отримувати приголомшливі фото навіть при поганому зовнішньому освітленні. Ширококутна камера вловлює на 27 % більше світла, щоб точно передати яскраві фарби нічного міста. Знімайте багато, знімайте з різних ракурсів, знімайте із задоволенням.



Яскраві і насичені нічні фото
Нічний режим на обох камерах автоматично включається, якщо зйомка проходить при недостатньому освітленні. Камери iPhone 12 виробляють всебічний аналіз сцени і знімають соковиті, контрастні і чіткі нічні фото, на яких чудово видно кожна деталь.



Режим портретної зйомки
Портретний режим з шістьма варіантами освітлення і функцією розмиття фону перетворить будь-яке фото в студійний шедевр. Ефект " світла тональність – ч/б» дозволить отримати стильне чорно-біле фото, «студійне світло» надає знімку виразність, «природне світло» зробить максимально наближений до життя портрет.



Відео для великих екранів
iPhone 12 записує HDR‑відео 4K в стандарті Dolby Vision. Тепер можна знімати в нічному режимі чіткі, деталізовані ролики і відео «Таймлапс». Використовуйте додаток iMovie, щоб змонтувати відео, а за допомогою AirPlay передавайте його на телевізори Smart TV і насолоджуйтеся переглядом на великому екрані.



Ваші Селфі - ваші правила
Фронтальна камера з підтримкою нічного режиму і технології Deep Fusion отримує чудові селфі, на яких ви виглядаєте чудово. Користуйтеся підтримкою запису відео в стандарті Dolby Vision, режимом "Таймлапс" зі стабілізацією зображення, фільтрами і функціями, щоб ділитися враженнями з друзями.



Швидкий бездротовий зв'язок
Швидкість передачі даних, яку підтримує iPhone 12 по бездротових мережах LTE, може досягати до 4 Гбіт/с.Це дозволить вам дивитися потокове відео у високій роздільній здатності, швидко завантажувати фільми і музику, обмінюватися файлами і спілкуватися в соціальних мережах без обмежень.


  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора