Розумні ваги Xiaomi Yunmai S Smart Scale (M1805CH-WH) White

Контроль показників тіла
Електронні ваги YUNMAI S-це пристрій, який допомагає користувачам регулярно контролювати показники тіла. Виходячи з цього, користувачі можуть встановлювати цілі, які дозволять поліпшити показники здоров'я.
Стильний дизайн
Розумні електронні ваги YUNMAI s розміром 300 x 300 x 20 мм, мають квадратну форму з округленими краями для підвищення естетики.
Практична конструкція
Виготовлені вони з поєднанням нержавіючої сталі, скла, полікарбонату і АБС-пластика, що підвищує довговічність використання ваг, обмежує їх забруднення і поява подряпин, вигнуті краї для підвищення естетики і деталізації.
Висока точність вимірювань
Електроди датчика поверхні з нержавіючої сталі для високої чутливості і точності вимірювань. Результати вимірювань відображаються на прихованому світлодіодному дисплеї з 35 світлодіодними елементами.

Розумні електронні ваги YUNMAI s завдяки чіпам BIA, дозволяють вимірювати до 17 важливих даних про тіло, таких як, вага, зріст, відсоток вмісту жирової і м'язової тканини і т. д.
Синхронізація зі смартфоном
З усіма результатами вимірювань ви зможете ознайомитися в мобільному додатку, попередньо синхронізувавши смартфон з вагами по Bluetooth 4.0.
До 6 місяців роботи без підзарядки
Розумні ваги мають вбудований акумулятор ємністю 1000 маг, зарядка якого займає близько 3 годин. При цьому ваги можуть використовуватися протягом 6 місяців без підзарядки.

Запобіжні заходи. При вимірюванні показників Вашого організму, через біоелектричний аналізатор опору тіла проходить дуже слабкий електричний сигнал, який не відчувається і безпечний для людей.


В якості запобіжного заходу особи з кардіостимуляторами, електрокардіографами та/або іншими медичними пристроями, імплантованими в тіло або використовуються для забезпечення життєзабезпечення, не повинні використовувати ваги безпосередньо. Будь ласка, одягайте тапочки, перш ніж зважувати, ваги передають дуже слабкий електричний струм при вимірюванні статистики тіла, і це може вплинути на інший пристрій.


Вагітна жінка. Будь ласка, надіньте тапочки перед процесом зважування, щоб зважити себе, якщо ви вагітні. Через вашого особливого фізичного стану на вагах буде відображатися тільки вага.

Спортсмени та фітнес-тренери. У спортсменів різні типи статури. Ваги тільки з електродами, які розміщуються в області ніг недооцінюють жирову тканину тіла у людей зі значною кількістю жиру в організмі і переоцінюють його у більш худорлявих людей.

Не рекомендується використовувати вагітним жінкам і особам з кардіостимулятором!
Додатково:

Тип: Електронні, діагностичні ваги

Бренд: Yunmai

З'єднання: Bluetooth 4.0

Сумісність: Android, IOS

Додаткові функції: Smart-управління, ідентифікація користувача, автоувімкнення, автовимикання

Живлення: Від акумулятора

Максимальна вага: 150 кг.

Кількість користувачів: 16

Діагностика: М'язова маса, кісткова маса, розрахунок індексу маси тіла, жирової тканини (до 17 показників)

Матеріал: Загартоване скло, полікарбонат, АБС-пластик, нержавіюча сталь
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора