Монітор Samsung 27" S27A800 (LS27A800U)

Оцініть велику картинку та чудову деталізацію
Оцініть і пориньте в кожен фрагмент зображення на екрані. Завдяки 4-кратному збільшенню кількості пікселів панелі порівняно з аналогічним параметром для моніторів з роздільною здатністю Full HD кожна деталь зображення вирізняється більшою глибиною передачі відтінків. Одночасно з цим збільшена площа екрану дає змогу розмістити на ньому більше різноманітних інструментів, застосунків і програм, з якими Ви працюєте впродовж дня. Усе це в сукупності визначає кінематографічну якість зображення контенту з роздільною здатністю 4K за будь-якого рівня освітленості, як удень, так і вночі.

Відмінна видимість зображення під будь-яким кутом
Оптимізовано для професійної роботи. Монітори з високою роздільною здатністю Samsung оснащені панеллю IPS, що забезпечує кришталево-чисте перенесення кольорів і широкий кут огляду (178°). Кожен користувач може розраховувати на відмінну видимість зображення під будь-яким кутом завдяки живим і яскравим кольорам без ефекту вимивання або вицвітання.

Насолоджуйтесь мільярдом колірних відтінків з неймовірною глибиною колірного тону
Насолоджуйтесь будь-яким типом контенту з винятково точним передаванням кольору та деталізацією. Розширена колірна палітра з практично необмеженою кількістю відтінків і підтримка технології HDR10 роблять темні кольори ще темнішими, а найсвітліші яскравішими. Тепер кожен фрагмент зображення радує око і він сприймається саме таким, яким його задумав творець цього контенту.

Зберігайте порядок на робочому місці
Позбавтеся від безладу і насолоджуйтеся просторим робочим місцем. Монітор з високою роздільною здатністю Samsung оснащений портом USB Type-C з підтримкою 90-ватного заряджання для живлення ноутбука та передавання даних за допомогою всього одного кабелю. Завдяки кільком портам USB 3.0 Ви можете під'єднати до монітора одночасно кілька пристроїв для створення ефективного робочого простору.

Вбудовані динаміки - поліпшена ергономіка
Працюйте, вчіться та грайте без додаткових периферійних пристроїв. Завдяки вбудованим динамікам Ви можете звільнити Ваш робочий стіл, знизивши кількість під'єднаних пристроїв для ефективнішого робочого середовища, а також із легкістю прослухати будь-який контент.

Максимальний комфорт і концентрація
Розташуйте монітор в оптимальному положенні для роботи. Дизайн із безрамковим екраном, сумісність із кріпленням VESA та можливість обертання навколо вертикальної та горизонтальної осей дають змогу встановлювати монітор так, як зручно користувачеві. Крім того, завдяки тонкій металевій підставці та невеликій товщині корпусу, монітор займає менше місця на столі, що забезпечує комфортне робоче середовище.

Підключайте та дивіться
Немає проблем із під'єднанням зовнішніх пристроїв. Завдяки функції автоматичного розпізнавання зовнішніх пристроїв (Automatic Source Switch+), ваш монітор визначає нові під'єднані пристрої в момент їх під'єднання і правильно налаштовує відображення відеосигналу від цього пристрою на екрані. Тепер не потрібно шукати джерело сигналу в опціях меню.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора