Планшет Apple iPad 10.9 (2022) Wi-Fi 64Gb Pink (MPQ33)

Зустрічайте оновлений iPad
Абсолютно новий iPad - це барвисто переосмислений планшет, який став більш функціональним, більш інтуїтивним і навіть більш захоплюючим. Завдяки новому суцільноекранному дизайну, 10,9-дюймовому дисплею Liquid Retina та чотирьом чудовим кольорам iPad надає потужний спосіб виконувати завдання, творити та залишатися на зв'язку.1 Додайте необхідні аксесуари, розроблені спеціально для iPad, та насолоджуйтеся безмежною універсальністю для всього, що ви любите робити.

iPadOS
Працюйте з улюбленими додатками пліч-о-пліч, редагуйте фотографії та діліться ними з іншими, а також отримуйте доступ до всіх своїх файлів.

Робіть швидко свою роботу
Виконуйте всі справи на одному пристрої. Робіть нотатки, співпрацюйте і працюйте без проблем між додатками. Від кругових діаграм до рецептів пирогів - iPad створений для будь-якої продуктивності. Чип A14 Bionic забезпечує потужність і продуктивність для будь-якої діяльності. Редагуйте відео у форматі 4K в iMovie, плануйте навколосвітню подорож із друзями або грайте в графічно вимогливі ігри. Завдяки автономній роботі протягом усього дня ви зможете робити все це без зволікання.

Створюйте все, що душі завгодно
Висловлюйте себе, малюйте та влаштовуйте мозкові штурми на гнучкій платформі для творчості. Приголомшливий 10,9-дюймовий дисплей Liquid Retina - це неймовірне полотно. Ви можете малювати, робити нотатки, робити позначки в документах і багато іншого за допомогою Apple Pencil.

Будьте на зв'язку. Залишайтеся в кадрі
Завдяки новій фронтальній 12-мегапіксельній ультраширококутній 12-мегапіксельній камері з ландшафтним дизайном ви будете ідеально потрапляти в кадр під час дзвінка FaceTime, відеоконференції або зйомки селфі. А завдяки функції Center Stage камера автоматично налаштовується так, щоб тримати вас у центрі кадру.


Дивіться. Вчіться. І підвищуйте рівень
Пориньте в улюблені передачі, додатки та ігри на прекрасному 10,9-дюймовому дисплеї Liquid Retina. А завдяки технології True Tone його зручно дивитися за будь-якого освітлення.


Пишіть із радістю. Набирайте текст із легкістю
Розширте свої можливості за допомогою повсякденних аксесуарів, розроблених спеціально для iPad, таких як Apple Pencil і Magic Keyboard Folio. Додайте барвистий Smart Folio для захисту передньої і задньої панелі. Підключайтеся до накопичувачів, док-станцій, дисплеїв і багато чого іншого за допомогою USB-C.


Дивовижні додатки
iPad постачається з такими потужними і функціональними застосунками, як Photos, Maps, Messages, Apple News, Mail і Safari. А в App Store представлено понад мільйон застосунків, розроблених спеціально для iPad, і ви знайдете відповідний застосунок для будь-якої справи. Керуйте проєктом за допомогою Trello, працюйте на нескінченному полотні Freeform або закінчуйте курсову роботу за допомогою Microsoft Word.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора