Планшет Apple iPad Pro 11 (2022) Wi-Fi 256GB Space Gray (MNXF3)


Apple iPad Pro 11 2022 - новинка серед планшетів компанії в 2022 році, що володіє неймовірно вражаючою продуктивністю, завдяки використанню процесора Apple M2. Він з легкістю впорається з будь-якими вимогливими завданнями, радуючи чудовою плавністю і швидкістю перемикання між додатками. Apple iPad Pro 11 2022 оснащується 11-дюймовим дисплеєм Liquid Retina з роздільною здатністю 2388х1668 точок і яскравістю до 600 ніт. Дисплей має широке колірне охоплення і підтримує Apple Pencil другого покоління.





Продуктивність наступного покоління

Компанія Apple встановила в Apple iPad Pro 12.9" новий потужний чіп М2 з 8-ядерним центральним процесором. Своєю чергою, цей чип забезпечує підвищену продуктивність до 15%. Також тут є 10-ядерний графічний процесор, який збільшує до 35% графічну продуктивність. Завдяки новому чіпу ви зможете створювати фотореалістичні 3D-проекти, складні моделі додаткової реальності та звісно ж грати в ігри ААА класу з високою частотою кадрів. Ще ви можете перетворити ваш айпад на своє полотно за допомогою Apple Pencil другого покоління.





Яскравий дисплей Retina XDR

Як заявляє сама компанія, новий дисплей дає реалістичну деталізацію. Ця опція відмінно підходить людям, які займаються редагуванням HDR фотографій або відео. Повноекранна яскравість тут на високому рівні і становить 1000 ніт і пікова 1600 ніт. Технологія True Tone працює з системою багатоканальних датчиків і саме завдяки їй ваш пристрій має можливість регулювати колірну температуру екрану. Картинка на екрані буде виглядати максимально природно та не залежить від умов навколишнього середовища.





Зміни в камері

iPad оснащено надширококутною фронтальною камерою з 12-мегапіксельним сенсором і кутом огляду 122 градуси. Дана камера відмінно підходить для зйомки фотографій і відео. Ви також прекрасно зможете з її допомогою спілкуватися зі своїми друзями по відеозв'язку. Технологія TrueDepth миттєво буде розблокувати ваш iPad за допомогою Face ID.





Сканер LiDAR

LiDAR. Сканер LiDAR визначає, за який час світло відбивається від об'єктів, і створює структурну карту простору навколо вас. Це відкриває неймовірні можливості доповненої реальності. Сканер працює з потужним процесором обробки сигналу зображення, щоб забезпечити краще фокусування та високу швидкість зйомки фото та відео в умовах недостатнього освітлення.





Thunderbolt, порт для блискавичної швидкості

Прискорює ваш творчий процес. Тепер iPad оснащений найшвидшим і універсальним портом - Thunderbolt. Він підтримує наявні роз'єми USB-C і дає змогу під'єднувати високопродуктивні аксесуари до iPad Pro, як-от зовнішні накопичувачі, монітори та док-станції. Передавайте об'ємні файли та підключайте монітор Pro Display XDR із повною роздільною здатністю 6K.





iPadOS, дуже оперативна система
Продруга. Інтуїтивна. Створена для iPad. Потужна система iPadOS розроблена на основі iOS, враховуючи унікальні можливості iPad та особливості його використання. Спробуйте прості жести для багатозадачності та навігацію за допомогою трекпада. З iPadOS ви зможете ще більше.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора