Ігрові навушники Asus ROG Delta S Core (90YH03JC-B1UA00)

ROG Delta S Core

Легка геймерська гарнітура з 3,5-мм роз’ємом, 50-мм динаміками, підтримкою віртуального звучання у форматі 7.1, сумісна з ПК, PlayStation 5, Nintendo Switch та Xbox.




Легкий пристрій. Неперевершене звучання

ROG Delta S Core – найлегша модель у серії ігрових гарнітур Delta, маса якої становить лише 270 грамів. Створена для неперевершеного комфорту та якості, Delta S Core оснащена ергономічними D-подібними амбушурами, ексклюзивними 50-міліметровими динаміками ASUS Essence з підтримкою віртуального об’ємного звучання у форматі 7.1, а також мікрофоном, сертифікованим Discord і TeamSpeak для максимального занурення в гру.

Чіткий ігровий звук

Ексклюзивні 50-мм динаміки ASUS Essence у гарнітурі ROG Delta S Core умонтовані в герметичні акустичні камери та мають розширений частотний діапазон: від 20 Гц до 40 кГц. Результат – чистий звук із потужним басом і чудовою деталізацією, який дозволить повністю поринути у віртуальний світ комп'ютерної гри.




Бездоганна якість голосового зв’язку

Знімний спрямований мікрофон ROG Delta S Core забезпечує кришталево чисте голосове спілкування в грі. Він сертифікований провідними розробниками сервісів голосового спілкування TeamSpeak і Discord.

Підтримка різних платформ

ROG Delta S Core – ігрова гарнітура зі стандартним 3,5-міліметровим роз'ємом, що дозволяє без проблем підключати її практично до будь-якої ігровій платформи – ПК, Mac, консолі (PlayStation 4 та 5, Nintendo Switch, Xbox One та Series X | S) і мобільних гаджетів.




Справжній комфорт

Delta S Core має складану конструкцію та важить лише 270 грамів. Її D-подібні амбушури більш точно відповідають формі вух, ніж овальні. Площу контакту зменшено на 20% за рахунок усунення його в тих місцях, де він не потрібний.

Інтуїтивне керування

На одному з навушників є регулятор гучності та перемикач мікрофона, які дозволяють змінювати регулювати звукові параметри, не відволікаючись від гри.



  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора