Світлодіодна стрічка для підсвічування телевізора Govee Immersion RGBIC LED TV Backlight 55-65"

Ваш неперевершений ігровий досвід

Камера ColorSense інтелектуально розпізнає та фіксує кольори на екрані телевізора, а потім автоматично застосовує їх до підсвічування. Розширіть ігровий всесвіт за межі чотирьох кутів екрана телевізора.





Ваш голос має силу

Подобається керування без допомоги рук? Використовуйте Siri, Alexa або Google Assistant, щоб увімкнути/вимкнути світло, змінити його колір або збільшити/зменшити яскравість до бажаного рівня. За допомогою простих голосових команд ви заощадите час і задайте потрібний настрій.





Запали свою музику

Настав час повністю поринути в улюблені пісні. Синхронізуйте динамічні звуки живого концерту або вечора караоке з яскравими кольорами, значно покращуючи ваші музичні враження.



Кожна сторона покрита

Підсвічування Govee Immersion TV ідеально підходить для більшості 55-65-дюймових плоских екранів. Змініть спосіб перегляду улюблених шоу з динамічними кольорами, що випромінюються з кожного кута телевізора. Це підсвічування не оптимізовано для роботи з вигнутими телевізорами.





12 режимів сцени

Створіть атмосферу епічної гри чи нічного кіно за допомогою 12 динамічних сюжетних режимів на вибір.





Сегментований колір

Тим, хто хоче більше кольору, вам сподобається наша функція сегментованого керування кольором, яка стала можливою завдяки нашій технології RGBIC. Персоналізуйте кожен сегмент на одній смузі світла для більш яскравого перегляду.





Розумне керування додатками

Використовуйте програму Govee Home, щоб увімкнути / вимикати світло або вибирати режими освітлення з будь-якого місця з підключенням Wi-Fi.



  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора