Смарт-годинник Apple Watch SE 2 44mm Midnight Aluminum Case with Midnight Sport Band S/M (MNK03)

Великий стрибок вперед
Ваші важливі супутники тепер ще сильніші. Наявність датчика температури для глибшого розуміння жіночого здоров'я. Виявлення аварій, щоб отримати допомогу в екстреній ситуації. Етапи сну краще зрозуміти свій сон. А також нові способи тренування за допомогою розширеної програми Workout. Майбутня охорона здоров'я ніколи не виглядала такою красивою.

Хороші і змушені залишатися такими
Завжди увімкнено дисплей Retina. Візьміть у себе все. Зробіть усе. Завдяки яскравому екрану Always-On деталізовані циферблати виглядають чудово і легко читаються, навіть коли ви опускаєте руку. Великий дисплей вміщує всі ваші улюблені завдання та робить натискання, введення та перегортання миттєвими.

Сильніше за потужність
Ті самі інновації, які використовуються для створення гарного дисплея Always-On від краю до краю, також роблять його неймовірно міцним. Товстий передній кристал, міцна геометрія та плоска основа роблять його стійким до розтріскування.

Пристрій для сну
Програма Sleep не просто відстежує час вашого сну. Вона показує, скільки часу ви провели у швидкому, базовому чи глибокому сні, а також час, коли ви могли прокинутися.

Сподіваємося, інновації вам ніколи не знадобляться
Пропонуємо функцію виявлення аварій. Вперше Apple Watch здатні визначити, якщо ви потрапили до серйозної автокатастрофи. Коли виявлено аварію, Crash Detection може автоматично пов'язати вас з екстреними службами, надати диспетчерам ваше місцезнаходження та сповістити ваші екстрені контакти. Crash Detection використовує об'єднану потужність покращеного 3-осьового гіроскопа та нового акселерометра g-force, який має найдинамічніший діапазон серед розумних годинників. Він також використовує мікрофон, барометр, GPS та розширений алгоритм злиття датчиків, навчений на основі понад 1 мільйон годин реального водіння та даних про аварії, щоб визначити, чи потрапили ви в серйозну аварію.

Нові способи тренувань
Для особистого рекорду. Присідайте, обертайтеся, крокуйте будь-що – Apple Watch допоможе вам у покращеній програмі Тренування. А з новими режимами перегляду тренувань ви зможете відразу бачити більш розширені показники, наприклад, зони частоти серцевих скорочень та налаштовані інтервали, щоб ви залишалися сильними.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора