Пилосос Samsung VC05K41H0HG

Постійна потужність всмоктування

Пилосос Cyclone Force Plus здатний підтримувати постійну потужність при прибиранні, адже він оснащений системою Anti-Clogging. Конструкція пилососа має прямий доступ до відсіку для сміття, тому шерсть та великі елементи не блокують деталі приладу, а значить, ви можете уникнути падіння сили всмоктування та втрати часу на видалення такого сміття.





Надлегкий пилосос для зручного використання
Пересувайте ваш Cyclone Force Plus по дому без зусиль, адже компактний та полегшений корпус дозволяє невимушено керувати процесом прибирання. Пилосос має вагу всього 4.6 кг, що на 16% менше ваги інших моделей Samsung.







Запобігає блокуванню при прибиранні шерсті тварин

Конструкція пилососа має прямий прохід у відсік для сміття, тому шерсть та велике сміття не блокує деталі приладу. Завдяки цьому ви зможете завжди підтримувати чистоту в домі, докладаючи мінімум зусиль для його прибирання.





Контейнер, який легко зняти й очистити

Система пилососа не тільки забезпечує простоту прибирання, але й дозволяє легко знімати й звільняти контейнер Easy Dustbin від сміття. Щоб спорожнити ємність, достатньо натиснути кнопку, повернути контейнер і відкрити кришку, після чого вміст можна витягти.





Захисний S-подібний бампер
М'яке покриття S-подібного бампера дозволяє запобігти небажаним зіткнення зі стінами чи меблями, а також виключає застрягання пилососа при поворотах і полегшує його рух.







Простий, але ефективний губчастий фільтр

Простий, але ефективний поролоновий фільтр дозволяє витягувати з повітря максимальну кількість пилу й сміття. Крім цього, його легко мити та очищувати, адже для цього достатньо промити його водою.





Дихайте чистим повітрям з ефективною системою фільтрації
У пилососі Cyclone Force Plus встановлена спеціальна система фільтрації, яка ретельно витягує пил та алергени з вихідного потоку повітря. Ефективність даного рішення підтверджена асоціацією SLG і Британським фондом по боротьбі з алергією (BAF).


  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора