Смартфон Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black (MQ9P3)

Apple iPhone 14 Pro Max – це смартфон, який виправдав абсолютно всі очікування. На осінній презентації 2022 року Купертіно представили щось революційне: новий Always-On дисплей з оновленим форм-фактором застарілого чубчика — Dynamic Island; сучасний процесор Apple A16 Bionic; удосконалена 48-мегапіксельна камера та підтримка неземних стандартів зв'язку.

Міцний та надійний корпус iPhone 14 Pro Max
Корпус нового iPhone 14 Pro Max створений з неймовірно надійних матеріалів: нержавіючої сталі та покриття Ceramic Shield, що гарантує високу водонепроникність смартфона.

Прощавай чубчик — нехай живе Dynamic Island
Дочекалися! Dynamic Island - інновація Apple в iPhone 14 Pro Max, що прийшла на заміну нефункціональній виїмці, яка є апаратним та програмним забезпеченням. Це нововведення може відтворювати музику, показувати спортивні результати, підключати FaceTime і багато іншого - і все це не відриваючи вас від того, чим ви займаєтесь. Dynamic Island поєднує в собі розваги та функції, поєднуючи ваші повідомлення, попередження та дії в одному інтерактивному місці. Інновація інтегрована в iOS 16 і може працювати з будь-якими додатками, щоб легко виводити на поверхню те, що вам потрібно і саме тоді, коли вам це потрібно.

Дисплей iPhone 14 Pro
Ще одне важливе оновлення - впровадження Always-On дисплея, а тому ви не пропустите жодного важливого повідомлення, навіть якщо ваш новий iPhone 14 Про буде заблокований. До того ж діагональ екрану iPhone 14 Pro Max становить 6.7 дюйма з роздільною здатністю 2796x1290 пікселів і ProMotion, що подарує незабутні відчуття при перегляді відео або в грі, широким кольоровим охопленням, піковою яскравістю в 2000 ніт.
Камера iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max піднімає планку можливостей для зйомки, оскільки отримав нову 48-Мп основну камеру з удосконаленим чотирьохпіксельним сенсором, забезпечуючи 4-кратну роздільну здатність в ProRAW для дивовижної деталізації кожного кадру. У свою чергу, це розширює можливості зуму до 0,5x, 1x, 2x і 3x. Фронтальна камера iPhone 14 Pro Max TrueDepth також отримала оновлення: автоматичний фокус на кількох об'єктах, що дозволяє створити максимально чіткі селфі, а також збільшена діафрагма, що пропускає на 38% більше світла в порівнянні з iPhone 13 Pro і гарантує якісні фотографії навіть за низького рівня. освітленні.
Crash Detection
Лінійка iPhone 14 Pro Max, як і серія Apple Watch 8 (2022), отримала неймовірну функцію — можливість виявити серйозну автомобільну аварію, потім зателефонувати до рятувальної служби та повідомити обраних контактних осіб про надзвичайну ситуацію. Як це працює?

Новий акселерометр відчуває екстремальні прискорення або уповільнення до 256 Gs

Гіроскоп із високим динамічним діапазоном відслідковує різкі зміни орієнтації автомобіля

Барометр може виявити зміни тиску, спричинені спрацюванням подушок безпеки

Під час руху мікрофон визначає екстремальні рівні звуку під час зіткнення

  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора