Веб-камера Gemix F9 (Black)

Просте рішення для відеодзвінків

Володіє вбудованим мікрофоном, 1.3 мегапіксельною СMOS-матрицею, кнопкою для моментальних знімків і кнопкою швидкого запуску дев'яти відеоефектів, кутом огляду 360 °, функцією відстеження обличчя, цифрового масштабування, автоматичним регулюванням яскравості та балансу білого. Веб-камеру можна безпечно кріпити на РК- та ЕПТ-моніторах та ультратонких ноутбуках або просто встановлювати на будь-якій поверхні.




Спеціальний додаток

Щоб урізноманітнити ваше онлайн спілкування, Gemix пропонує програму "VimiMagic", зі спеціальними фільтрами, відеомасками та відеоаксесуарами для обличчя. Якщо ви волієте залишитися собою і хочете всього лише привнести у свій образ кумедне доповнення, просто приміряйте аксесуар для обличчя. Вам буде доступний широкий вибір ефектів, у тому числі піратська трикутка, маска робота, мордочка кролика та свинячий п'ятачок. Ви також можете надіти повністю закриту маску.




Універсальна сумісність

F9 оснащена функцією "Plug-and-Play", що дозволяє легко інсталювати її на комп'ютер або ноутбук; сумісна з більшістю програм обміну повідомленнями типу Skype, MSN, Yahoo; сумісна з усіма версіями Windows. Повнокольоровий 24-bit формат файлів JPEG/BMP.



  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора