Монітор Dell 22" E2222H (210-AZZF)

Основні можливості, необхідні для більш продуктивної роботи

Широкий кут огляду. Найвища чіткість та узгодженість зображення з роздільною здатністю Full HD при широкому куті огляду 178°/178°.
Турбота про ваші очі. Насолоджуйтесь екраном без мерехтіння за допомогою програмної технології ComfortView, що знижує рівень шкідливого синього світіння. Цей монітор забезпечує мінімальне навантаження на очі навіть при тривалому використанні.




Dell Display Manager

Продуктивність для будь-якого об'єму завдань. Отримайте широкі можливості багатозадачної роботи та зручно розміщуйте вікна додатків на одному або кількох моніторах завдяки функції Easy Arrange з 38 встановленими режимами відображення та персоналізацією до п'яти вікон.
Комфортне перемикання. Функція автоматичного відновлення запам'ятовує, де ви закінчили попередній сеанс, тому навіть після відключення та повторного ввімкнення живлення програми будуть відображатися відповідно до попередніх налаштувань.
Ключ до зручності. Заощаджуйте час завдяки клавішам швидкого доступу та легко налаштуйте параметри керування дисплеєм, щоб якнайшвидше приступити до роботи.
Широкі можливості керування. За допомогою звітів з управління ресурсами ІТ-менеджери можуть оперативно отримувати інформацію про монітор і налаштовувати кілька моніторів за одну операцію.




Екологічний підхід до сьогодення та майбутнього

Екологічні стандарти: Цей монітор відповідає найсучаснішим нормативним вимогам та екологічним стандартам, таким як Energy Star та TCO Certified Displays. Він також має реєстрацію EPEAT Gold.
Енергозбереження. Економте електроенергію завдяки функції PowerNap, яка затемняє екран монітора або переводить його в сплячий режим, коли монітор не використовується.
Слідування принципам сталого розвитку. Dell Technologies прагне знижувати вплив на довкілля на всіх етапах життєвого циклу продукту.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора