Насадка для зубної щітки Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defence (HX9044/17)

Видаляє зубний наліт до 10 разів краще в порівнянні зі звичайною зубною щіткою
Завдяки гнучкій конструкції насадка видаляє в 10 разів більше нальоту на важкодоступних ділянках, забезпечуючи ретельне очищення зубів уздовж лінії ясен та міжзубних проміжків.

Може охоплювати в 4 рази ширшу поверхню для ретельного чищення без зайвих зусиль
Наша адаптивна технологія чищення робить зубну щітку по-справжньому індивідуальною. Завдяки м'яким, гнучким прогумованим ребрам насадки Premium Plaque Defence підлаштовуються під унікальну форму ротової порожнини, запобігаючи надмірному тиску і оптимізуючи ефективність звукової технології чищення. Щетинки повторюють контури зубів і ясен, охоплюючи в 4 рази ширшу поверхню, ніж звичайні насадки, що чистить, що дозволяє проводити ретельне чищення навіть у важкодоступних місцях.

Може охоплювати в 4 рази ширшу поверхню для ретельного чищення без зайвих зусиль
Наша адаптивна технологія чищення робить зубну щітку по-справжньому індивідуальною. Завдяки м'яким, гнучким прогумованим ребрам насадки C3 Premium Plaque Control підлаштовуються під унікальну форму ротової порожнини, запобігаючи надмірному тиску та оптимізуючи ефективність звукової технології чищення. Щетинки повторюють контури зубів і ясен, охоплюючи в 4 рази ширшу поверхню, ніж звичайні насадки, що чистить, що дозволяє проводити ретельне чищення навіть у важкодоступних місцях.

Автоматичний вибір оптимального режиму для бездоганного чищення
Функція підключення BrushSync завжди забезпечує неперевершену якість чищення. Чистяча насадка Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defence синхронізується з ручкою зубної щітки Philips Sonicare з функцією BrushSync для вибору оптимального режиму та інтенсивності, гарантуючи бездоганну чистку. Просто почніть чистити зуби.

Змінюйте насадку вчасно та завжди насолоджуйтесь ідеальним результатом
Насадки, що чистять, стануть менш ефективними через 3 місяці використання, але з BrushSync ви отримаєте нагадування ще до закінчення цього терміну. Інтелектуальна зубна щітка відстежує частоту та інтенсивність використання, тому ви отримаєте повідомлення, коли настане час заміни. Ви не маєте інтелектуальної щітки Philips Sonicare? Просто слідкуйте за синіми індикаторними щетинками та замініть насадку, коли вони стануть білими.

Змінна насадка для простої та швидкої заміни
Чистяча насадка C3 Premium Plaque Defence підходить до всіх зубних щіток Philips Sonicare крім PowerUp Battery та Essence. Змінна насадка для зручної заміни та чищення.

Просунута звукова технологія Philips Sonicare
Просунута звукова технологія Philips Sonicare створює потік мікробульбашок, який видаляє наліт навіть між зубами, що дозволяє щітці ефективно видаляти наліт у ротовій порожнині.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора