Ігрові навушники Asus ROG Delta Core (90YH00Z1-B1UA00)

Особливості:

Динаміки ASUS Essence

Технологія Audio Signal Diversion

Герметичні акустичні камери

Знімний мікрофон

Ергономічні чашки навушників із D-подібною формою

Зручні елементи керування гучністю та мікрофоном на корпусі гарнітури

Сумісність з ПК, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch та мобільними пристроями

Завдяки відмінному звуку та збалансованій функціональності гарнітура ROG Delta Core заслуговує на місця в ігровому арсеналі кожного геймера. Високоякісні динаміки ASUS Essence та оригінальні інженерні рішення забезпечують деталізоване звучання з потужними басами, яке дозволить повністю поринути у гру. А стандартний 3,5-мм роз'єм дозволяє без проблем під'єднувати її практично до будь-якої ігрової платформи.


Звук високої роздільної здатності
Ексклюзивні динаміки Asus Essence було оновлено спеціально для гарнітури ROG Delta Core. Технологія поділу аудіосигналу Audio Signal Diversion, що використовується в навушниках, допомагає відокремити один від одного звуки різних частот, щоб знизити інтерференцію між ними. Крім того, динаміки мають розширений частотний діапазон від 20 Гц до 40 кГц. Результат усіх цих покращень – чистіший звук із потужним басом та чудовою деталізацією, який дозволить повністю поринути у віртуальний світ комп'ютерної гри.
Високоякісний мікрофон
Гарнітура ROG Delta Core має знімний односпрямований мікрофон, оптимізований під голосове спілкування. Він забезпечить відмінний зв'язок із членами ігрової команди.
Ергономічна конструкція
Чашки навушників ROG Delta Core мають D-подібну форму, що точніше повторює форму людського вуха в порівнянні зі звичайними овальними. Площа контакту зменшена на 20%, що означає комфортніше прилягання, особливо під час тривалого носіння.

Точний розрахунок
Динаміки, встановлені всередині чашок гарнітури, нахилені під кутом 12 градусів, що відповідає будові слухового каналу людини. Це не тільки підвищує комфорт використання пристрою, а й покращує якість звуку, тому що звукова хвиля проходить максимально прямим шляхом.
Зручне управління
На одній із чашок гарнітури знаходяться кнопки, що дозволяють керувати її параметрами у процесі гри. З їх допомогою можна змінювати рівень гучності, активувати та деактивувати мікрофон, не відволікаючись від запущеної гри.
  • Днепр
  • ...

Другие объявления автора